Προσοχη: Νεος ιος στο Facebook

Προσοχη: Νεος ιος στο FacebookΕίχα καιρό να μπαίνω στο Facebook και σήμερα είπα να ρίξω μια ματιά τι γίνετε και εκεί. Το πρώτο μήνυμα που διαβάζω ήταν: Σας παρακαλώ πολύ, μην ανοίγετε μήνυμα από μένα!!!! Δεν έστειλα τιποτα!!!! Είναι ιος!!!!
Με έκανε εντυπώσει γιατί πριν μερικές μέρες είχα δημοσίευσή ένα άρθρο, Προσοχη κυκλοφορει νεος ιος στο Facebook!, το έψαξα λίγο το θέμα και τι ανακάλυψα;

Ανακάλυψα ότι οι χάκερς προσπαθούν να χτυπάνε μέσω του facebook, μολύνοντας με νέο ιό το ποιο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο. Τις τελευταίες ημέρες ένας νέος ιός κυκλοφορεί στο Facebook και φαίνεται πως φθάνει σε μορφή μηνύματος στο inbox από τους φίλους μας και το οποίο γράφει ότι κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο και περιέχει ένα συνημμένο αρχείο.

Επίσης οι χάκερες είναι αυτή τη στιγμή στο FB και ενδεχομένως να γράφουν προσβλητικά σχόλια για λογαριασμό σας στους τοίχους φίλων σας. Εσείς δεν το βλέπετε, αλλά το βλέπουν οι φίλοι σας. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται ότι τα
γράφετε εσείς και ίσως κάποιοι να σας διαγράψουν από φίλο χωρίς να έχετε
ευθύνη.  Οι φίλοι σας θα το εκτιμούσαν εάν τους στέλνατε σε μήνυμα όταν δείτε κάτι που σας τα φανεί ύποπτο.

Οι χρήστες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην ανοίγουν αυτά τα αρχεία, καθώς παραμένει άγνωστο τι κακόβουλο λογισμικό περιέχουν. Μάλιστα, όταν κάποιος κάνει το λάθος και ανοίγει το μήνυμα, εκείνο στέλνεται αυτόματα στους φίλους του.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of