Τα τελευταία νέα για το iPhone 7

Τα τελευταία νέα για το iPhone 7Όπως κάθε εταιρεία και η Apple θέλει να μας κράτα σε αγωνία όσον αφορά τις λεπτομέρειες της νέας ναυαρχίδας. Σε πάρα πολλές ανεπίσημες φήμες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο εδώ στα Greek Nea προσπαθούμε να βρούμε αξιόπιστες πηγές για να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα του iPhone 7.

Τα τελευταία νέα για το iPhone 7

Μέχρι στιγμής αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι το πολύ αναμενόμενο iPhone 7 θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Όπως έχουμε μάθει τώρα η Apple συνήθως βγάζει δυο μοντέλα, ένα απλό iPhone 7 και το πιο προηγμένο iPhone 7 Plus. Άλλα εκτός από αυτά τα δυο μοντέλα είναι πολλές οι φήμες που μιλάνε και για ένα άλλο μοντέλο, το iPhone 7 Pro.

Από όλες τις φήμες, το κοινό που έχουν μεταξύ τους είναι ότι το καινούριο iPhone 7 θα είναι πολύ κοντά στη σειρά του προγονού του, το iPhone 6. Και βέβαια θα έχουμε και αλλαγές στο iPhone 7, αλλά αυτές θα είναι ελάχιστες. Πολλοί μιλάνε για μικρές εξωτερικές αλλαγές, αλλά αφού είμαστε ακόμα στο “μύλο των φημών” μερικά δείχνουν ότι η Apple θα θέσει οπτική σταθεροποίηση στο μικρό iPhone 7.

Μα οι σημερινές φήμες μιλάνε και για τα χρώματα που μπορεί να έχουν οι νέες ναυαρχίδες iPhone 7. Πολλοί λένε ότι η Apple μπορεί να αντικαθιστά την επιλογή του top-selling χρώματος, το Space Gray με το Deep Blue. Αν όντως αν αυτό αληθεύει, τότε αυτό θα είναι ένα σούπερ ελκυστικό μείγμα χρωμάτων. Διαφορετικά, αυτή η κίνηση μπορεί να εξαγριώσει μεγάλο πλήθος οπαδών του iPhone. Μετά από όλα αυτά η Space Gray είναι ο διασημότερος όχι επειδή δίνει  δροσιά, αλλά επειδή είναι η πιο ασφαλέστερη επιλογή. /Greek Nea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.