Τι βλεπουν οι αλλοι στο προφιλ σας στο Facebook

Τι βλεπουν οι αλλοι στο προφιλ σας στο Facebook 1
Τι βλεπουν οι αλλοι στο προφιλ σας στο Facebook 1

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι τι βλέπει ένας άνθρωπος που επισκέπτη το προφίλ σας στο Facebook; Εγώ προσωπικά ναι! Και μάλλον μερικοί από εσάς θα έχετε ψάξει για κανένα εφαρμογή με ονομασία δες ποιος βλέπει το προφίλ σου, δες ποιοι βλεπουν το προφιλ σου ή δες ποιος βλέπει το προφίλ σου. Και όλες η προσπάθειές σας έχουν αποδεκτή μάταια. Μα μη στενοχωρήσετε, μπορείτε να μάθετε τουλάχιστον, αν ενδιαφερόσαστε πράγματι, το ό,τι βλέπουν οι άλλοι στο προφίλ σας στο Facebook.

Τι βλεπουν οι αλλοι στο προφιλ σας στο Facebook

Λοιπόν, έχετε αυτή την απορία, δηλαδή τι κοιτούν οι άνθρωποι στο προφίλ σας, τότε δεν είστε μόνοι όπως είπαμε, και για το λόγο αυτό η εταιρεία EyeTrackShop έκανε μια έρευνα, με 30 συμμέτοχους, με το μοναδικό σκοπό για να δώσει απαντήσει σε αυτή την απορία. Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν κάμερες στους 30 συμμετεχόντων, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών τους. Και στην συνεχεία όταν αυτοί επισκέπτονταν διάφορα προφίλ στο Facebook, η κάμερα κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών μέσα στο διάστημα των πρώτων 10 δευτερολέπτων.

Παρόλο που το δείγμα είναι μικρό, με μόνο 30 άτομα, στα αποτελέσματα της έρευνας περιλαμβάνονται κάποιες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Η φωτογραφία του προφίλ (profile picture) είναι το πρώτο στοιχείο που «τραβάει» τους επισκέπτες στο Facebook. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε διάφορα προφίλ του Facebook έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του κάθε χρήστη που είχαν επισκεφτεί.

Τέλος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας διαπιστώθηκε πως όσα στοιχεία βρίσκονται στο τέλος της σελίδας του προφίλ είναι αυτά για τα οποία οι επισκέπτες αδιαφορούν. Οπότε αν θέλετε… να προσέξουν κάτι, μπορείτε να το βάλετε πάνω – πάνω.

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/ti-vlepoun-i-alli-sto-profil-sas-sto-facebook.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram