Το έξυπνο θερμόμετρο (video)

Kinsa Smart θερμόμετρο

Πάντα όταν δεν νιώθουμε καλά, ίσως λίγο αδιάθετοι, ίσως λίγο άρρωστοι, το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό της πλειοψηφίας των περισσοτέρων από εμάς είναι να πάρουμε ένα θερμόμετρο και να δούμε αν έχουμε πυρετό. Μα τι θα λέγατε για ένα θερμόμετρο, το οποίο εκτός από το να μετράει την θερμοκρασία, επίσης και να κάνει διάγνωση, καθώς και να παρέχει ιατρικές συμβουλές για την ταχεία ανάρρωση μας;

Αν και κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν αδιανόητο, η Kinsa Smart Thermometer ήρθε ώστε να απαντήσει στους καχύποπτους. Σχεδιασμένο από την εταιρία που φέρνει το όνομα της, δεν έχει καμία ένδειξη για να σας δείξει τη θερμοκρασία ή οποιαδήποτε παροχή μπαταρίας, αντ’αυτού, η συσκευή πρέπει να συνδεθεί στην υποδοχή των ακουστικών του iPhone σας, όπου το συνοδευτικό Kinsa app θα εμφανίσει τη θερμοκρασία με απίστευτη ακρίβεια.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προφίλ ασθενών και την παρακολούθηση των συμπτωμάτων και της θερμοκρασίας τους. Εάν είναι απαραίτητο, οι πληροφορίες μπορούν να σταλούν στο γιατρό μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, με την βοήθεια του ίδιου app.

Kinsa το Smart θερμόμετρο

Η εφαρμογή είναι επίσης σε θέση να παρέχει συμβουλές για το τι θεραπεία θα είναι καλύτερη για τον ασθενή, με βάση τα συμπτώματά τους. Εάν η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώνεται, η εφαρμογή μπορεί επίσης να κλείσει ραντεβού στις τοπικές ιατρικές κλινικές και να έρθει σε επαφή με μια νοσοκόμα Kinsa, για συστάσεις και υποστήριξη.

Προς το παρόν, το Smart θερμόμετρο λειτουργεί μόνο με ένα iPhone, αλλά ένα μοντέλο Android αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Οι κατασκευαστές αναμένεται να έχουν το προϊόν ολοκληρωτικά έτοιμο μέχρι τον Νοέμβριο όπου και αναμένεται να είναι ο μήνας της γενικής εξαγωγής του προϊόντος .

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.