Βήματα Προόδου για την Apple

Βήματα Προόδου για την Apple
Βήματα Προόδου για την Apple

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται η Apple στο να κλείσει οριστικά συμφωνία συνεργασίας με την China Mobile. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι μια τέτοια συνεργασία δεν είναι εφικτή, αξιόπιστες πληροφορίες μας παροτρύνουν στο ακριβώς αντίθετο. Σε μια προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου η Apple θέλει να αξιοποιήσει τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία της Κινεζικής εταιρίας. Ακριβολογώντας, η China Mobile είναι κάτοχος του 63% του 1.1 δισεκατομμυρίου των τοπικών ασύρματων λογαριασμών, πραγματικά εντυπωσιακοί αριθμοί και αναμένεται να δούμε πλέον το πώς και κατά πόσο επιτύχεις θα στευθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

Βήματα Προόδου για την Apple

Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι το αν οι τιμές των iPhone θα είναι καλύτερες για την συγκεκριμένη συμφωνία ή αν θα παραμείνουν οι ίδιες. Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην έκθεση της Apple στις 10 Σεπτεμβρίου όπου εκτός από την καινούρια γκάμα των iPhones αναμένεται να γίνουν και πολλές ανακοινώσεις.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of