Υπάρχει εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου; Μάθετε την αλήθεια!

Υπάρχει εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου; Μάθετε την αλήθεια! Υπάρχει εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου; Δεν έχει σημασία τι είμαστε, άντρες, γυναίκες, έφηβοι ή ενήλικοι, σχεδόν όλοι έχουμε αυτήν την περιέργια: ποιος βλέπει το προφίλ μας στο Facebook. Μπορεί να έχετε κάνει πολλά «Μου Αρέσει» για να μάθετε ποιος σας βλέπει το προφίλ σας, αλλά έχετε απογοητευτεί. Έτσι λοιπόν, έχετε αναρωτηθεί: Υπάρχει εφαρμογή για να μάθω ποιος βλέπει το προφίλ μου; Μάθετε την αλήθεια!

Υπάρχει εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου; Μάθετε την αλήθεια!

Πρέπει να μάθετε ότι το Facebook δεν αρέσει να δόσεις σε τρίτους πληροφορίες χωρίς λεφτά. Κι για λόγους που το Facebook ξέρει, δεν έχει ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή. Για αυτό με απλά και λίγα λόγια ΔΕΝ υπάρχει καμία εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου.

Τώρα τι είναι όλα αυτά τα λινκ που σας στέλνουν οι φίλοι σας ή τα δημοσιεύματα που μοιράζουν πως: «αυτοί μάθανε ποιοι είδαν το προφίλ τους κι τώρα μάθε και εσύ ποιος βλέπει το προφίλ σου»; Όλα αυτά είναι μια απατεωνιά. Οι φίλοι σας πιθανόν έχουνε πέσει θύμα, και κάποια εφαρμογή δημοσιεύει αυτά τα μηνύματα μη γνωρίζοντάς τους.
Για αυτό, τι πρέπει να κάνετε; Πρώτα από όλα πρέπει να προσέχετε γιατί πολλά από αυτά τα λινκ πιθανόν να μεταφέρουν κι ιούς. Δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook. Αν σας έρχετε κανά μήνημα από τους φίλους για δήθεν να βλέπετε ποιος βλέπει το προφίλ σας, αγνοήσετε! Αν σας έρχετε από κάποιον άλλο τότε κάντε αναφορά για σπαμ. Το τονίζουμε άλλη μια φορά μη πέσετε θύμα: δεν υπάρχει εφαρμογή για να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου. /Greek Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of