ΝέαΦήμες

AirPods Pro 3: Νέα Ενισχυμένη Ακύρωση Θορύβου

AirPods Pro 3: Νέα Ενισχυμένη Ακύρωση Θορύβου

AirPods Pro 3: Νέα Ενισχυμένη Ακύρωση Θορύβου. Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες για τα AirPods 4 έχουν αυξήσει τις προσδοκίες των θαυμαστών. Αλλά τώρα ένας νέος leaker αποκάλυψε ένα φερόμενο προγραμματισμένο update για τα AirPods Pro 3. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, η τρίτη γενιά των AirPods Pro μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο ισχυρή ενεργή ακύρωση θορύβου σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.

AirPods Pro 3: Νέα Ενισχυμένη Ακύρωση Θορύβου

Ο leaker, γνωστός ως Kosutami, μοιράστηκε στο X ότι τα AirPods Pro 3 θα διαθέτουν “πολύ καλύτερη” ενεργή ακύρωση θορύβου σε σύγκριση με τα AirPods Pro 2, που κυκλοφόρησαν σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ο Kosutami δεν παρείχε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα επιτευχθεί αυτή η βελτίωση.

Η Apple έχει ήδη διαφημίσει τα AirPods Pro 2 ως ικανά να προσφέρουν “μέχρι και το διπλάσιο” της ενεργής ακύρωσης θορύβου σε σύγκριση με την πρώτη γενιά των AirPods Pro. Αν οι ισχυρισμοί του Kosutami αποδειχθούν ακριβείς, τα AirPods Pro 3 θα μπορούσαν να φέρουν αυτή την τεχνολογία σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Apple στη βελτίωση της ηχητικής εμπειρίας των χρηστών της.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα AirPods 4 κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης στις 9 Σεπτεμβρίου, με μοντέλα τόσο μεσαίας όσο και χαμηλότερης κατηγορίας να έρχονται στην αγορά. Ο Kosutami ανέφερε ότι τα AirPods Pro 3 θα κυκλοφορήσουν “σύντομα”, αν και η ακριβής ημερομηνία παραμένει ασαφής. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Mark Gurman του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ανασχεδιασμένη έκδοση των AirPods Pro το 2025, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι η κυκλοφορία των Pro 3 δεν είναι τόσο άμεση όσο υποδεικνύεται.

Όσον αφορά τα AirPods 4, οι φήμες μιλούν για έναν επανασχεδιασμό που θα προσφέρει καλύτερη εφαρμογή στο αυτί, βελτιωμένη ποιότητα ήχου και μια αναβαθμισμένη θήκη φόρτισης με θύρα USB-C. Η μεσαία κατηγορία των AirPods 4 αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ενεργή ακύρωση θορύβου και ενσωματωμένο ηχείο στη θήκη για εύκολο εντοπισμό μέσω της λειτουργίας “Εύρεση”.

Τέλος, τα AirPods Max θα μπορούσαν να λάβουν μια αναβάθμιση έως το τέλος του έτους, αν και οι φήμες μιλούν μόνο για την εισαγωγή θύρας φόρτισης USB-C στη θέση της παραδοσιακής Lightning.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button