Η Anonymous κανει μια εκστρατεια εναντια του ISIS

Η Anonymous κανει μια εκστρατεια εναντια του ISIS Η Anonymous κανει μια εκστρατεια εναντια του ISIS Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός γκρουπ τους χακερς Anonymous επιτίθεται ενάντιο του Ισλαμικού κράτος. Μα αυτή φορά οι Ανώνυμος έχουν ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία κυβερνοεπιθέσεις εναντίον του ισλαμικού κράτους (ISIS) τρομοκρατική οργάνωση, λαμβάνοντας εκατοντάδες λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων και υπόσχονται ότι υπάρχει πολύ περισσότερο για να έρθει. 

Η Anonymous κανει μια εκστρατεια εναντια του ISIS

Η ISIS πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνη για την πρόσφατη επίθεση στο περιοδικό  το Παρίσι Charlie Hebdo – πριν από την Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP) η οποία  πήρε τελικά την ευθύνη. Πάντως η ISIS είναι διαβόητη για εξτρεμιστικές απόψεις, η στρατολόγηση από τα δυτικά έθνη και τόσο απαγωγή και τα βασανιστήρια των αμάχων σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Η τρομοκρατική οργάνωση έχει δημιουργήσει μια μεγάλη κοινωνική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων το Twitter και το Facebook, καθώς επίσης και χρησιμοποιεί το YouTube για να ανεβάσει βίντεο – συμπεριλαμβανομένων των εκτελέσεων κρατουμένων.

Ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις απωθήσουν κατά ISIS, η Ανώνυμος έχει λάβει στο Internet για να διεξάγει τη δική της μάχη ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο YouTube και που εξαπλώνεται σε όλο το Twitter σαν πυρκαγιά, οι ανώνυμες hacktivist συλλογικές έχει υποσχεθεί να αναλάβει την ISIS κάτω από το όνομα της καμπάνιας #OpISIS. Η ομάδα λέει στο βίντεο ότι η ανώνυμη και RedCult έχουν βάλει στο στόχαστρο και χακαρουν εκατοντάδες λογαριασμούς  στο Twitter και στο Facebook – και η εκστρατεία δεν έχει τελειώσει ακόμα.

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of