Αντίο στα Free Google Apps

Google apps for business
Google apps for business 

Αντίο στα  Free Google Apps Όποιος βιάζετε σκοντάφτει λέει η παροιμία, μα φαίνεται ότι με το  Google Apps έχει άδικο, επειδή η Google ανακοίνωσε ότι πλέον η Free Google Apps δεν θα διατίθεται ποια δωρεάν. Σύμφωνα με την Google, η κίνηση αυτή έχει σκοπό έτσι ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην ποιότητα της εμπειρίας των χρηστών και στην καλύτερη υποστήριξη στουςεταιρικούς πελάτες.

Αντίο στα  Free Google Apps

Μα η basic υπηρεσία της Google θα παραμείνει δωρεάν, ενώ η έκδοση premium business θα διατίθεται πλέον με συνδρομή 50$ το χρόνο και θα μπορούν  να έχουν προνόμια όπως 24ωρη υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης, 25GB αποθηκευτικού χώρου για emails και εγγυημένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών 99,9%.  Από την άλλη η Google προτρέπει τους χρήστες που δεν θέλουν να εγγραφούν στην premium έκδοση των Free Google Apps, να χρησιμοποιούν το Gmail, το Google Drive και τις άλλες υπηρεσίες που χρειάζονται και όχι τα Google Apps.

Τέλος, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία, θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν δωρεάν, είτε πρόκειται για εταιρείες είτε για ιδιώτες. Λοιπών, Αντίο στα  Free Google Apps.
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of