Πόσο κοστίζει ένα iPhone 6;

Πόσο κοστίζει ένα iPhone;

Έχετε αναρωτηθεί πότε πόσο κοστίζει ένα iPhone 6 σε διάφορα μέρη του κόσμου;  Στην ομάδα του Greek Nea φάνηκε ενδιαφέρον αυτή η ερώτηση και κάναμε μια μικρή έρευνα. Και σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πόσο κοστίζει ένα iPhone 6 στα μεγαλύτερα μέρη του κόσμο.

Πόσο κοστίζει ένα iPhone 6;

Στην αναζήτηση που κάναμε αυτά που μάθαμε είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Το ξέρατε ότι στις ΗΠΑ ένα iPhone 6S είναι πιο φθηνό από όλες τις άλλες χώρες; Όπως το βλέπετε και στο σχεδιάγραμμα στην Βραζιλία το iPhone 6S κοστίζει γύρο στα 1.164$ και ακολουθεί η Ινδία με 935$ ανά iPhone.

Και εδώ σημειώνουμε ότι το ετήσιο ΑΕΠ στις ΗΠΑ είναι γύρο στα 53,041$, στην Βραζιλία γύρο στα 11,208 $ ενώ στην Ινδία είναι μόνο 1,498$ *. Και από τι φαίνεται η Apple κάνει στις ΗΠΑ  αυτή την πολυτελής συσκευή να αποκτιέται από τον καθέναν. Οι  τιμές αυτές είναι σύμφωνα με τις εταιρείες που έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να πουλήσουν καινούριες συσκευές σε αυτές τις χώρες.

Τέλος, παρόλ’ που ιστορικά το iPhone είναι μια συσκευή του υψηλού  επίπεδου να μη ξεχνάμε τις  εναλλακτικές λύσεις που φέρνει η Android με πολύ χαμηλό κότσος. /Greek Nea

Βλέπετε επίσης και τα πιο φθηνά κινητά  

 

 

* συμφονα με την Wikipedia

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of