Αποκτησετε δωρεαν το AVG Antivirus 2014 με 1 χρονο δωρεαν αδεια

AVG-Anti-Virus-Free-EditionΕάν χρησιμοποιείτε τα Windows 8 ή Windows 8.1 , έρχονται με ένα προ -εγκατεστημένο antivirus που ονομάζεται Windows Defender. Το Windows Defender θα κάνει τα βασικά καθήκοντα για την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς , spyware και άλλες απειλές. Αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια , θα πρέπει να πάτε για τις προχωρημένες λύσεις ασφάλειας . Ορισμένες εταιρείες ασφαλείας παρέχουν δωρεάν εκδόσεις του λογισμικού προστασίας από ιούς όπως το AVG antivirus free, Avira Antivir free , Avast Antivirus free κλπ.

Αποκτησετε δωρεαν το AVG Antivirus 2014 με 1 χρονο δωρεαν αδεια

Αυτά τα δωρεάν λογισμικά είναι επίσης καλή, αλλά τίποτα δεν μπορεί να νικήσει μια επαγγελματική έκδοση του antivirus. Εμείς θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε δωρεάν το AVG Antivirus 2014 με 1 χρόνο δωρεάν άδεια και πρέπει να σημειώσουμε ότι ο λογισμικός δεν είναι σπασμένο (crack) αλλά προσφέρεται από την ιδία την εταιρεία.

Το AVG Antivirus Pro 2014 θα είναι σε θέση να εντοπίζει και να απομακρύνει τους περισσότερους ιούς , spyware και άλλες μορφές κακόβουλου λογισμικού . Θα σας κρατήσει εξασφάλισης κατά την περιήγηση στο Internet .

Μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Ανιχνεύει και σταματά τους ιούς , απειλές και malware
  • Στάσεις ανασφαλείς συνδέσεις και αρχεία με AVG Συνδεδεμένοι Shield
  • Δωρεάν κινητά προστασία για το Android συσκευή σας
  • Εμποδίζει την κατασκοπεία και κλοπή δεδομένων χρησιμοποιώντας AVG Do Not Track , AVG Προστασία ταυτότητας , Anti – Spyware και AVG WiFi Φρουράς
  • Διαγράφει τα αρχεία με ασφάλεια έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας File Shredder
  • Βοηθά στη διατήρηση ιδιωτικά αρχεία σας ασφαλή χρήση Data Safe

 

 

AVG Antivirus Pro 2014 συνήθως κοστίζει $ 39.99 , αλλά τώρα μπορείτε να το πάρετε δωρεάν για ένα χρόνο . Εδώ είναι το πώς :

Κατεβάστε το AVG Antivirus Pro 2014 από αυτούς τους συνδέσμους :
[protected]

downloadbigx32

downloadbigx64
[/protected]
Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα antivirus που χρησιμοποιούν το αρχείο εγκατάστασης . Η εγκατάσταση κατεβάσει από το παραπάνω link περιέχει επίσης ένα ενσωματωμένο κλειδί άδειας χρήσης το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα . Οι AVG freebies τρέχουν όπως παρατάθηκε δοκιμές αντί κατάλληλη άδεια . Αυτό σημαίνει ότι τα εγκατεστημένα antivirus θα τρέξει ως ενός έτους παρατείνεται δίκη . Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας σταματήσει από τη λήψη της δίκης , διότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του πειράματος και την άδεια προϊόντος .

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.