Χτυπήσανε Φλέβα Χρυσού

Χτυπήσανε Φλέβα Χρυσού
Χτυπήσανε Φλέβα Χρυσού

Μόνο έτσι μπορεί να παρομοιαστεί το ντεμπούτο που αναμένεται να κάνουν τα iPhone της Apple στην κινεζική αγορά. Σε αντίθεση με τα περασμένα χρόνια, τα iPhone 5s και 5c, αναμένεται να κάνουν πάταγο στην χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, στοχεύοντας την νέα γενιά, στην πλειοψηφία τους μαθητές- φοιτητές, καθώς και εκείνους που μόλις έχουν πιάσει κάποια δουλειά και θέλουν να επενδύσουν τα πρώτα τους χρήματα σε κάτι μεγαλοπρεπές.

Χτυπήσανε Φλέβα Χρυσού

Συνδυάζοντας τρία αγαπημένα χαρακτηριστικά των κινέζων: το πόσο γνωστή είναι η μάρκα ενός Smartphone ή κατά πόσο φημισμένη είναι, την τιμή ενός Smartphone, και τέλος το μέγεθος της οθόνης ενός Smartphone, η μετοχές της Apple αναμένεται να εκτοξευτούν στα ύψη, καθώς τα καινούρια iPhone έχουν το ολοκληρωμένο πακέτο.

Σε αντίθεση με τις αστρονομικές τιμές που είχαν διατεθεί τα προηγούμενα χρόνια τα iPhone στην Κίνα, σήμερα ένας κινέζος πολίτης μπορεί να έχει στην διάθεση του ένα iPhone 5c ξεκινώντας από τα $99 συνοδευμένο από ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας 2 ετών, ή μπορεί να έχει στην διάθεση του ένα iPhone 5s ξεκινώντας από τα $199 και φτάνοντας στα $399 πάλι σε συνδυασμό με ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας 2 ετών.


Ένας τομέας που παρατηρείται επίσης το ποσοστό της επιτυχίας της Apple είναι το διεθνές χρηματιστήριο, καθώς σε αντίθεση με την Samsung Electronics που νωρίς το πρωί σημείωσε απώλειες 2.74% και την LG Electronics που σημείωσε επίσης πτώση 1.62%, η Apple σημείωσε κέρδη 1.64%. Παρόλαυτα οι σταθερές τιμές των iPhoneέχουν ως εξής: iPhone 5s- 5,288 yuan ($864), iPhone 5c 4,488 yuan($734).

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.