Εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια στο κινητό

Εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια στο κινητόΔωρεάν εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια στο κινητό AndroidΗ μεγαλύτερη ιστοσελίδα που μπορούμε να βρούμε τραγούδια είναι το YouTube. Και ο αριθμός των τραγουδιών αυξάνετε μέρα με την μέρα. Είναι εκατομμύρια οι χρήστες κάθε μέρα που επισκέπτονται το YouTube μόνο και μόνο για να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια. Μα όπως ξέρουμε κάθε φόρα που βλέπουμε ή ακούμε ένα τραγούδι καταναλώνουμε και δεδομένα (MB). Τώρα το ερώτημα είναι: που να βρω δωρεάν εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια στο κινητό Android;

Δωρεάν εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια στο κινητό Android

Όπως είπαμε κάθε φορά που ακούμε ένα τραγούδι καταναλώνουμε πολλά δεδομένα. Ένα τραγούδι σε μορφή mp3 είναι περίπου στα 3-5MB, αλλά όταν το ακούμε στο YouTube αυτό μπορεί να ξεπερνά τα 30MB. Ο λόγος; Επειδή είναι σε μορφή βίντεο. Τώρα δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό μας. Και για το λόγο αυτό, βρίσκουμε τρόπους για να κατεβάσουμε το, ή τα αγαπημένα μας τραγούδια στο κινητό μας, για να τις ακούμε όπου και όποτε θέλουμε. Τώρα υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές που το προσφέρουν αυτό.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Όλο αυτό γίνετε επειδή η πολιτική της Alphabet ( μητρική εταιρεία του YouTube) δεν επιτρέπει το κατέβασμα των τραγουδιών.

Μα μέσα σε αυτές τις εφαρμογές υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν το προσφέρουν αυτό ή δεν έχουν καλή ποιότητα . Τώρα η ομάδα των Greek Nea εξέτασε και δοκίμασε πολλές εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών.

Μετά από πολλές δοκιμές διαλέξαμε την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να κατεβάσετε τραγούδια από το YouTube στο σμάρτφον σας, το TubeMate. Η εφαρμογή δεν είναι στο Google Play Store, λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. Τα Greek Nea δεν ευθύνονται για τυχόν κινδύνους. Το κατέβασμα γίνετε με την δική σας ευθύνη.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Visitor Rating: 5 Stars

error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.