Εκμάθηση υπολογιστών: Πώς να βρω τον Πίνακα Έλεγχου στα Windows 10 (βίντεο)

Εκμάθηση υπολογιστών: Πώς να βρω τον Πίνακα Έλεγχου στα Windows 10 (βίντεο)Εκμάθηση υπολογιστών: Πώς να βρω τον Πίνακα Έλεγχου στα Windows 10 (βίντεο) Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πώς να βρείτε τον πίνακα έλεγχου στα Windows 10 ή στα Windows 8. Για τους χρήστες  που έρχονται από τα παλιά Windows, όπως τα Windows XP ή τα Windows 7 που έχουν συνηθίζει να διαχειριστούν καλύτερα τον Windows μέσω του πίνακα έλεγχου όταν έχουν αναβαθμίζει στα Windows 10 δυσκολεύονται πολύ. Και για αυτό το λόγο εμείς εδώ στην Greek Nea θα σας εξηγήσουμε το πώς να βρείτε τον πίνακα έλεγχου στα Windows 10. Για να βρείτε τον πίνακα έλεγχου στα Windows 10 υπάρχουν τρις τρόποι.

Εκμάθηση υπολογιστών: Πώς να βρω τον Πίνακα Έλεγχου στα Windows 10 (βίντεο)

Σε αυτό το άρθρο που είναι  συνοδευμένο και με βίντεο θα σας πούμε με δύο τρόπους πώς να βρείτε τον πίνακα έλεγχου στα Windows 10. Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνετε κλικ με το δεξί του ποντικιού στην Έναρξη και ύστερα θα εμφανίζετε ένα παράθυρο με πολλές επιλογές και εκεί θα βλέπετε και την επιλογή του Control Panel ή όπως είναι στα Ελληνικά πίνακα έλεγχου. Τώρα κάνετε κλικ με το αριστερό του ποντικιού. Θα εμφανίζετε ένα άλλο παράθυρο με το παραδοσιακό πίνακα έλεγχου των Windows. Αποκεί θα μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο απλό. Στο πληκτρολόγιό σας στην πρώτη σειρά  κάτω, συνήθως το δεύτερο κουμπί στα αριστερά ή το κουμπί δίπλα του αριστερού Ctrl, έχει την εικόνα των Windows, πατήστε αυτό το κουμπί και κρατώντας  πατημένο πατήστε το κουμπί ‘X’. Στο παράθυρο που σας εμφανίζετε στις άλλες επιλογές θα βλέπετε και το ‘Control Panel’ ή αν το έχετε στα Ελληνικά το Πίνακα Έλεγχου. Κάντε κλικ με το αριστερό του ποντικιού και θα σας εμφανίσετε το παράθυρο του πίνακα έλεγχου. Αποκεί τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας. /Greek Nea

Μπορείτε επίσης να δείτε και το παρακάτω βίντεο. Εάν δυσκολευτείτε ή έχετε κάποιο πρόβλημα μη διστάσετε να ρωτήσετε ή και να σχολιάστε αν σας έχει βοηθήσει αυτό το άρθρο, ‘Πώς να βρω τον Πίνακα Έλεγχου στα Windows 10’, ή το βίντεο.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.