Ερχεται το νεο iPhone 7! (βιντεο και εικονες)

Ερχεται το νεο iPhone 7 Ερχεται το νεο iPhone 7! (βιντεο και εικονες)  Πριν να απολαύσουμε καλά καλά τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, κυκλοφορούν φήμες για το νέο iPhone 7. Βεβαία το ξέρουμε ότι η Apple θα βγάλει το νέο μοντέλο iPhone, άλλα προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο επίσημο ανακοινώσει. Πάντως προσπαθούμε να φανταζόμαστε το νέο iPhone που  αναμένετε να κυκλοφορήσει μάλλον στο φθινόπωρο όπως αναφέρουν κάποιες πηγές.

Ερχεται το νεο iPhone 7! (βιντεο και εικονες)

Όπως θα βλέπεται και από τις εικόνες, του κουμπί Home τώρα μπορεί να είναι μέσα στην οθόνη του iPhone 7 δημιουργώντας έτσι μια οθόνη μεγαλύτερη αφού θα ανοίγει περισσότερο χώρο για την οθόνη. Είναι ενδιαφέρον, ότι το κουμπί του νέο «iPhone 7»  μοιάζει με το κουμπί Home που εξακολουθεί να είναι το ίδιο κουμπί όπως αυτό για τα iPhone 6 και όχι απλά μια ψηφιακή κουμπί στην οθόνη σαν αυτά που βλέπουμε σε πολλά τηλέφωνα Android. Ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να δούμε πότε η οθόνη είναι ενεργοποιημένη γιατί δεν έχει μεγάλη διαφορά με ό,τι κοιτάτε στην οθόνη. Παντός και για αυτό θα περιμένουμε τι μας ανακαλύψει κάποια αξιόπιστη πηγή. /greek-nea.com/

Ερχεται το νεο iPhone 7! (βιντεο και εικονες)

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of