Παρακολουθήστε δωρεάν ελληνική τηλεόραση live streaming από το εξωτερικό

Παρακολουθήστε δωρεάν ελληνική τηλεόραση live streaming από το εξωτερικόΈχετε πάει διακοπές στο εξωτερικό και θέλετε να βλέπετε ελληνικά κανάλια; Ή μένετε έκτος Ελλάδας και επιθυμείτε να παρακολουθείτε ελληνικά κανάλια; Αν είστε εκτός Ελλάδας δεν μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια στο ιντερνέτ ή όπως το ονομάζουν αλλιώς live streaming.

Παρακολουθήστε δωρεάν ελληνική τηλεόραση live streaming από το εξωτερικό

Εδώ στα Greek Nea θα σας δείξουμε ένα εύκολο τρόπο για να παρακολουθήσετε δωρεάν ελληνική τηλεόραση μέσο live streaming από το εξωτερικό. Το άρθρο συνοδεύετε και με ένα βίντεο για να το σας εξηγήσουμε καλύτερα.

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν ελληνική τηλεόραση μέσο live streaming από το εξωτερικό θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την περιήγηση Chrome. Αφού έχετε ανοίξει την Chrome, πάνω στα δεξιά θα βλέπετε τρεις γραμμές. Κάνετε κλικ με το αριστερό του ποντικιού και μετά “Ρυθμίσεις”. Όταν ανοίγει το παράθυρο κάντε κλικ “Επεκτάσεις” και μετά κοιτάτε κάτω-κάτω που γραφεί “Αποκτήστε περισσότερες επεκτάσεις”. Θα ανοίγει ένα άλλο παράθυρο, εκεί στο πλαίσιο αναζήτησης γράφετε “Hola Better Internet”. Θα διαλέξετε για εγκατάσταση αυτό που γραφεί “Unlimited Free VPN – Hola”. Κάνετε κλικ πάνω στη “Προσθήκη”. Περιμένετε μερικά λεπτά έως που να κατέβει και να γίνει η εγκατάσταση.

Οκ, αφού έχει τελειώσει και η εγκατάσταση θα βλέπετε και του εικονίδιο του πρόσθετου που να έχει έντονο  χρώμα. Τώρα μπείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε για να παρακολουθήσετε δωρεάν ελληνική τηλεόραση μέσο live streaming. Αφού έχετε μπει στην ιστοσελίδα, κάνετε κλικ με το αριστερό του ποντικιού στο εικονίδιο της εφαρμογής Unlimited Free VPN – Hola. Από ‘κει διαλέγετε την χώρα από που και θέλετε να μπείτε σαν επισκέπτης. Αυτήν την μέθοδο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για κάθε ιστοσελίδα, εάν η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να την βλέπετε.

Για πιο αναλυτικά βλέπετε και το παρακάτω βίντεο. Εάν έχετε κανένα πρόβλημα μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. /Greek Nea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.