Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook;

Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook;Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook; Οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν ένα προφίλ στο το Facebook, τους αρέσει να μοιράζουν της καλύτερες στιγμές. Και εδώ περιλαμβάνουμε, όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά και καθετί που βρίσκουν στο διαδίκτυο και τους φαίνονται ενδιαφέρουσες. Σε αυτά που μοιράζουν ένα μεγάλο ποσοστό το καταλαμβάνουν τα διάφορα βίντεο του Youtube.

Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook;

Το βίντεο που μοίραζαν στο προφίλ τους, ομάδες ή Fane page αρκούσε μόνο να κάνουν κλικ στη μικρογραφία και το βίντεο άρχιζε να παίζει. Όπως στην παρακάτω εικόνα.

Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook;

Τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Περισσότεροι από εσάς μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι αυτό δεν είναι πια δυνατό. Τώρα τα βίντεο εμφανίζονται σαν την παρακάτω εικόνα. Και όταν κάνουμε κλικ, μας ανοίγει άλλο παράθυρο και μας πάει στην ιστοσελίδα του YouTube.

Πώς να ενσωματώσω το βίντεο του Youtube στο Facebook;

Αναζητήσαμε και ερευνήσαμε πολύ για να σας δώσουμε πιστές πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε εκ μέρος ποιον έχει σταματήσει αυτή η υπηρεσία. Ξέρουμε ότι ο λόγος για τις περισσότερες αλλαγές που γίνονται είναι θέμα συμφερόντων. Τα βίντεο του YouTube που έπαιζαν στο Facebook κράταγαν τους χρήστες μόνο στο Facebook και οι διαφημίσεις της Alphabet, μητρική εταιρία του YouTube, δεν εμφανίζονται. Έχοντας αυτά στο νου μας, είναι λογικό να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι και μια κίνηση του YouTube. 

Όσο και να θέλουμε να αλλάξει αυτό, τώρα δεν γίνεται. Τα βίντεο του YouTube δεν ενσωματώνονται πια στο Facebook. / Τεχνολογικά Νέα

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of