Υπηρεσίες σταθερής, κινητής και ίντερνετ τώρα με Vodafone Home!

vodafone-gia-to-spiti-690 Υπηρεσίες σταθερής, κινητής και ίντερνετ τώρα με Vodafone Home! Νέα σελίδα γύρισαν τη Δευτέρα η Vodafone και η hellas online, οι οποίες προχωρούν στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες, σηματοδοτώντας την παροχή ενιαίων υπηρεσιών σταθερής, κινητής και ίντερνετ, με ένα συμβόλαιο κι ένα όνομα: Vodafone Home.

Υπηρεσίες σταθερής, κινητής και ίντερνετ τώρα με Vodafone Home!

Συγκεκριμένα, η Vodafone ενσωμάτωσε τη hellas online και φέρνει το «Vodafone Home», όπως δηλαδή μετονομάζονται όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της hellas online και εμπλουτίζονται με νέες δυνατότητες. Παράλληλα, η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης «hol my tv» μετονομάζεται σε Vodafone TV.

Έτσι, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα προγράμματα σταθερής, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της hellas online ενσωματώνονται κάτω από το brand της Vodafone.

«Το Vodafone Home φέρνει μια καινούργια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκος Περσιάνης.
Πηγή: tovima

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/ipiresies-statheris-kinitis-ke-internet-tora-me-vodafone-home.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram