Το νεο iPad Air στην Ελλαδα και η τιμη του

Το νεο iPad Air στην Ελλαδα και η τιμη τουΤελικά γίνετε επίσημο ότι το νέο iPad Air θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά από στη 1η Νοεμβρίου του 2014. Η νέα γενιά του Apple, το iPad Air, είναι και πιο ελαφρό και μικρότερο από το κανονικό iPad. Το νέο iPad Air έχει οθόνη 9.7 ιντσών. Και τα καλά νέα για όλους είναι όσο αφορά την τιμή του, η τιμή του νέου iPad Air για την Ελλάδα τελικά μειώθηκε και θα είναι από 509 ευρώ. Η είδηση αυτή επισημοποιήθηκε από τον ίδιο τον εισαγωγέα για την Ελλάδα, την iSquare. Εδώ μιλάμε για το iPad Air 16 Gb WiFi ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα με επιπρόσθετη μνήμη και 4G LTE  θα είναι όπως πάντα πιο ακριβά.

Το νέο iPad Air είναι να πούμε το iPad ever. Μα για τι;

2 φορές ταχύτερο, πιο λεπτό , η μπαταρία κρατά 10 ώρες και η τιμή του: 509 ευρώ. Η Apple ανακοίνωσε το iPad Air πριν από μερικά λεπτά και υποσχέθηκε ότι η κυκλοφορία του iPad Air στην Ελλάδα θα γίνει παράλληλα με δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο την 1 Νοεμβρίου 2013. Μικρότερο μέγεθος με μικρότερο bezel γύρω από την οθόνη μαζί με τον πανίσχυρο Apple A7 64-bit και φυσικά M7 chip. Το iPad Air είναι 2 φορές πιο γρήγορο σε CPU και GPU με MIMO (πολλαπλές) κεραίες για το WiFi για διπλάσια ταχύτητα download και καλύτερο σήμα μαζί με Bluetooth 4.0. Κάμερα 5 megapixel και FaceTime κάμερα 1.2 megapixel μαζί με δύο μικρόφωνα για ακόμα καλύτερη απομόνωση ήχου από θόρυβο.

το iPad Air, είναι και πιο ελαφρό και μικρότερο από το κανονικό iPad
το iPad Air, είναι και πιο ελαφρό και μικρότερο από το κανονικό iPad

Η τιμή του iPad Air είναι 509 ευρώ στα 16GB με WiFi. Θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις iPad Air 3G/4G LTE. Μαζί με το νέο iPad Air η Apple κάνει δώρο σε όλους όλα τα apps της σειράς iWork και iLife (iPhoto, imovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote) που αναβαθμίστηκαν σήμερα για να υποστηρίζουν το iOS 7 και τον Apple A7 64-bit επεξεργαστή του iPad Air. Η τιμή των δωρεάν apps ξεπερνάει τα 35 ευρώ. Το iPad Air θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, iPad Air Space Gray και iPad Air Silver και στα δύο μοντέλα WiFi / 3G/4G LTE.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.