Πώς να καταλάβω αν ένα iPhone είναι καινούργιο, refurbished ή έχει επισκευή;

Πώς να καταλάβω αν ένα iPhone είναι καινούργιο, refurbished ή έχει επισκευή;Θέλετε να αγοράζετε ένα iPhone και θέλετε να ξέρετε αν είναι πρώτο χέρι ή το iPhone έχει επισκευή; Έχετε πάει το iPhone σας για επισκευή και θέλετε να καταλάβετε αν σας έχουν δώσει ένα καινούριο iPhone, σας έχουν δώσει ένα iPhone refurbished ή ένα iPhone που έχει επισκευή πρώτα;

Πώς να καταλάβω αν ένα iPhone είναι καινούργιο, refurbished ή έχει επισκευή;

Σε αυτό το άρθρο εδώ στα Τεχνολογικά Νέα θα σας δείξουμε ένα εύκολο τρόπο πώς να καταλάβετε αν ένα iPhone είναι καινούριο, είναι ένα iPhone refurbished ή το iPhone έχει επισκευή μία φόρα. Δεν χρειάζεται να έχετε πολύ γνώση σχετικά με την τεχνολογία. Μπορείτε να καταλάβετε αν ένα iPhone είναι καινούριο, είναι refurbished ή έχει επισκευή πηγαίνοντας:

  1. Ρυθμίσεις – Settings του iPhone
  2. Πηγαίνετε στο Γενικά – General και μετά στο Σχετικά – Αbout

Κοιτάξτε τι γράφει δίπλα στο Μοντέλο – Model θα δείτε κάτι αντίστοιχο του “MKU62ZD/A”, ο πρώτος χαρακτήρας θα σας ενημερώσει για το αν η συσκευή είναι καινούργια, refurbished ή έχει προέλθει από κάποια αντικατάσταση.

F – Refurbished συσκευή, η συσκευή έχει επιστραφεί, έχει ελεγχθεί από την Apple και διατέθηκε πάλι στην αγορά

M – Νέα συσκευή – Ο χρήστης την αγόρασε καινούργια

N – Συσκευή Αντικατάσταση, η συσκευή που αρχικά αγοράστηκε αντικαταστάθηκε με μια άλλη εξαιτίας αιτήματος service από επίσημο κανάλι της Apple

P – Πολύ σπάνια περίπτωση – Η συσκευή έχει δεχτεί παραμετροποίηση με κάποιο εξωτερικό σχεδιαστικό χάραγμα – engraving κατά την αγορά της.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.