Πως να εμφανισετε κρυμμενα αρχεια και φακελους (βιντεο)

Πως να εμφανισετε κρυμμενα αρχεια και φακελους (βιντεο)Έχει μολυνθεί το USB σας από κάποιο ίο και έχει κρύψει όλα τα δεδομένα και αρχεία σας. Δηλαδή το USB δείχνει ότι έχει μέσα κάτι δεδομένα ή αρχεία μα όταν το ανοίγετε είναι κενό; Μην ανησυχείτε εδώ σας φέρουμε  την λύση. Στο παρακάτω βίντεο θα σας δείξουμε πως να επαναφέρετε τα δικά σας δεδομένα ή αρχεία χωρείς να χρειαστεί να κάνετε διαμόρφωση το USB σας. 

Πως να εμφανισετε κρυμμενα αρχεια και φακελους (βιντεο)

 

Ακολουθήστε το παρακάτω βίντεο βήμα προς βήμα και θα μπορέσετε να επαναφέρετε τα δικά σας δεδομένα ή αρχεία που έχουνε αποκρυφτεί από ίο. Οι εντολές που είναι στο βίντεο είναι ασφαλές και θα χρειαστεί να είναι ακριβώς  όπως και στο βίντεο για να αποφύγετε οποιοδήποτε σφάλμα.

Πως να εμφανισετε κρυμμενα αρχεια και φακελους (βιντεο)

[tube]zqp4H-S-S3Y[/tube]
Στο παραπάνω βίντεο σας δείξαμε πως να πως να εμφανίσετε κρυμμένα αρχεία και φακέλους στο USB σας αν έχει μολυνθεί από κάποιο ίο. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε κάποιο απορεί σας προκαλούμε να σχολιάστε πιο κάτω.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of