Φήμες

Galaxy Z Fold Special Edition νέα διαρροή αποκαλύπτει τις διαστάσεις

Galaxy Z Fold Special Edition νέα διαρροή αποκαλύπτει τις διαστάσεις

Galaxy Z Fold Special Edition νέα διαρροή αποκαλύπτει τις διαστάσεις. Νωρίτερα σήμερα, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το μυστηριώδες δεύτερο μοντέλο Galaxy Z Fold της Samsung για το 2024 δεν θα ονομάζεται Z Fold 6 Slim ή Z Fold 6 Ultra, αλλά Galaxy Z Fold Special Edition. Η πηγή, @evleaks, επανέρχεται τώρα με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το μυστηριώδες αναδιπλούμενο τηλέφωνο Special Edition, ιδιαίτερα για τις διαστάσεις του.

Galaxy Z Fold Special Edition νέα διαρροή αποκαλύπτει τις διαστάσεις

Σύμφωνα με τον Evan Blass, το Galaxy Z Fold Special Edition διαθέτει οθόνη εξωτερική 6,5 ιντσών και αναδιπλούμενη οθόνη 8 ιντσών. Επιπλέον, όταν μετράται από το πλάι, οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 10,6 χιλιοστά όταν είναι κλειστό και 4,9 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό, πιθανόν στο πιο λεπτό σημείο του.

Galaxy Z Fold Special Edition

Για σύγκριση, το στάνταρ Galaxy Z Fold 6, το οποίο μπορείτε ήδη να αγοράσετε, έχει πάχος 13,4 χιλιοστά όταν είναι κλειστό και μετρά 6,1 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό. Προηγούμενες αναφορές από άλλες πηγές υποδείκνυαν ότι το Galaxy Z Fold 6 Slim θα είχε πάχος 11 χιλιοστά όταν είναι κλειστό, αλλά φαίνεται ότι αυτές οι μετρήσεις ίσως να ήταν λανθασμένες.

Galaxy Z Fold Special Edition διαστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αν αυτές οι τελευταίες διαρροές προδιαγραφών είναι ακριβείς, το Galaxy Z Fold Special Edition θα είναι το πιο λεπτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung που κατασκευάστηκε ποτέ, ξεπερνώντας τα υπάρχοντα Fold και Flip με σημαντική διαφορά.

Παρόλο που το Special Edition αναδιπλούμενο της Samsung δεν θα κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ ή δεν θα ξεπεράσει τα πιο λεπτά αναδιπλούμενα τηλέφωνα από Κινέζους ανταγωνιστές, γενικά η Samsung τείνει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, γεγονός που ίσως εξηγεί γιατί η εταιρεία δεν δείχνει ενδιαφέρον να αναπτύξει τη λεπτότερη συσκευή. Παρ’ όλα αυτά, το Galaxy Z Fold Special Edition μπορεί τελικά να ξεπεράσει τις προσδοκίες της βιομηχανίας.

Άλλες αναφορές λένε ότι το μυστηριώδες αναδιπλούμενο της Samsung μπορεί να χρησιμοποιεί τιτάνιο και να διαθέτει αναβαθμισμένη κάμερα κάτω από την οθόνη (5MP UPC).

Δυστυχώς, δεν έχουμε ακούσει άλλες ειδήσεις σχετικά με τα σχέδια κυκλοφορίας της Samsung για το Galaxy Z Fold Special Edition. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι θα κυκλοφορήσει περιορισμένα σε δύο μόνο αγορές, εξαιρώντας τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα. Το τηλέφωνο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην Κορέα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button