Οι Anonyous κατηγορηθηκαν απο την The Telegraph

greek-nea.com - Οι Anonyous κατηγορηθηκαν απο την The Telegraph Οι Anonyous κατηγορήθηκαν για υποκρισία από την The Telegraph 8 Νοεμβρίου 2013 12:32 in Activism Σχολιάστε Στις 6 Νοεμβρίου , μία ημέρα μετά την διαμαρτυρία Million Mask March που πραγματοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο, η Martha Gill από την Telegraph με μια δημοσίευση της ανέφερε ότι οι μάσκες που φοριούνται από τα μέλη των Anonyous κατασκιάζονται απ” ότι φαίνεται από εταιρείες που δεν σέβονται τα δικαιώματα των υπαλλήλων τους στις αναπτυσσόμενες χώρες. anon masks Η Gill τόνισε ότι Anonymous είναι υποκριτές.

Οι Anonyous κατηγορηθηκαν απο την The Telegraph

«Αυτό συμβαίνει γιατί η Time Warner, η εταιρεία που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για το «V for Vendetta», κερδίζει για κάθε μάσκα που πωλείται. Εκτός από το γεγονός ότι οι μάσκες φαίνεται να κατασκιάζονται από εταιρείες που χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους σαν σκλάβους και αυτό είναι ενάντια σε αυτό που αντιπροσωπεύουν οι Anonymous. Οι Anonymous φυσικά απάντησαν στην Gill που παρεμπίπτοντος δεν έχει άδικο. » Η αλήθεια είναι, ότι το εργοστάσιο που τις κατασκευάζει είναι στην πραγματικότητα μια οικογενειακή βιοτεχνία 55-χρονών, όπου οι καλλιτέχνες παράγουν κατ “εκτίμηση 200.000 μάσκες ετησίως » ανέφεραν οι hacktivists. «Οι περισσότερες από αυτές έχουν σχεδιαστεί από τον Καταλανό καλλιτέχνη Sergi Arbusa y Amoros και πωλούνται για το ετήσιο καρναβάλι της Βραζιλίας, το οποίο παρακολούθούν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ρίο ντε Τζανέιρο κάθε χρόνο». «Ειλικρινά, είναι λυπηρό το γεγονός ότι μια φωτογραφία σκουρόχρωμων ανθρώπων στο εργασιακό περιβάλλον είναι άμεσα συνδεδεμένο με την καταναγκαστική εργασία.» Οι εκπρόσωποι των Anonymous δηλώνουν πολύ δυσαρεστημένοι με την δημοσίευση της Gill. Οι χακτιβιστές αναφέρουν ότι έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά δεν πήραν απάντηση. Παραδέχονται όμως ότι η Warner Bros κρδίζει πολλά χρήματα από τις πωλήσεις των μασκών. Ωστόσο, τονίζουν το γεγονός ότι ο ογαριασμός του @YourAnonNews, στο Twitter, ένας από τα πιο σημαντικούς λογαριασμούς των Anonymous, παρότρυνε τους συμμετέχοντες στο Million Mask March να μην αγοράζουν μάσκες. πήγη: iguru.gr

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of