Νέα αναβάθμιση iOS 9.0.2!

ios902-1 Νέα αναβάθμιση iOS 9.0.2! Η Apple διέθεσε χτες το iOS 9.0.2, τη δεύτερη αναβάθμιση για το iOS 9, μια εβδομάδα μετά τη διάθεση του iOS 9.0.1 που έλυνε τα όποια προβλήματα είχαν εμφανιστεί από τη μετάβαση των συμβατών iPhone, iPad και iPod Touch στη νέα έκδοση του iOS.

Νέα αναβάθμιση iOS 9.0.2!

Για άλλη μια φορά η Apple δείχνει συνέπεια στο θέμα των αναβαθμίσεων ανταποκρινόμενη άμεσα στα προβλήματα των χρηστών δύο εβδομάδες μετά την επίσημη διάθεση του iOS 9, με την αναβάθμιση αυτή να διορθώνει μικροπροβλήματα που εμφανίστηκαν.

Η νέα αναβάθμιση βελτιώνει την απόδοση των συμβατών συσκευών με iOS 9 και διορθώνει προβλήματα σχετικά με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των δεδομένων για χρήση internet στις συσκευές, την ενεργοποίηση του iMessage η οποία σε ορισμένους χρήστες δεν ήταν δυνατόν να γίνει αλλά και προβλήματα με τη διαδικασία backup στο iCloud.

Επιπλέον, διορθώνει πρόβλημα με την περιστροφή της οθόνης όταν η συσκευή λάμβανε κάποια ειδοποίηση ενώ διορθώθηκε η σταθερότητα της εφαρμογής Podcasts.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για συμβατές συσκευές iPhone, iPad και iPod Touch που «τρέχουν» το iOS 9.
Πηγή: techblog

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of