Κατεβάστε δωρεάν το EaseUS MobiMover Pro

Κατεβάστε δωρεάν το EaseUS MobiMover ProΚατεβάστε δωρεάν το EaseUS MobiMover Pro. Το EaseUS MobiMover σας προσφέρει την τελική λύση μεταφοράς και διαχείρισης αρχείων μεταξύ iPhone / iPad και PC με την πλήρη υποστήριξη του iOS 11 που μεταφέρεται στο iPhone 8, στο iPhone 8 Plus και στο iPhone X.

Κατεβάστε δωρεάν το EaseUS MobiMover Pro

Το EaseUS MobiMover Pro είναι ένα πρόγραμμα για Windows και Mac, το οποίο κάνει την ανάκτηση των δεδομένων από την iOS συσκευή σας. Είναι απλή υπόθεση για κάθε χρήστη. Για να το χρησιμοποιήσετε στα Windows θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει στο σύστημά σας το iTunes. Αλλιώς η εγκατάσταση του EaseUS MobiMover Pro δεν θα τα καταφέρει να πραγματοποιηθεί. Μετά από την επιτυχημένη εγκατάστασή του θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή σας στον υπολογιστή. Το πρόγραμμα θα εμφανίσει το μενού για την ανίχνευση των δεδομένων που έχουν διαγραφεί. Ο χειρισμός των διαφόρων μενού του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλός. Με τη χρήση του μπορείτε να ανακτήσετε χαμένες επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο από κάθε iOS συσκευή σας.

Ο κόστος του  EaseUS MobiMover Pro είναι 45.95€. Άλλα εδώ στα Τεχνολογικά Νέα το προσφέρουμε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο για τα μέλη μας. Για να βλέπε το παρακάτω κείμενο θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε, αν δεν είστε μέλος.

free download

[protected] Χρησιμοποιήστε την άδεις :
C3WK7-Y3PP4-UE3SR-UFVXD-M1J1V
ή
KHZV5-67Z21-I1MSC-Q13AW-D47R2

[/protected]

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of