Κατεβάστε δωρεάν το IOTransfer Pro

Κατεβάστε δωρεάν το IOTransfer ProΚατεβάστε δωρεάν το IOTransfer Pro. Το IOTransfer Pro είναι ένα πρόγραμμα για υπολογιστές σας βοηθά να διαχειριστείτε τις συσκευές σας που τρέχουν iOS. Το IOTransfer είναι ένα ελαφρύ, αλλά ισχυρό εργαλείο μεταφοράς και διαχείρισης iOS. Το IOTransfer βοηθά τους χρήστες του iOS να διαχειρίζονται το περιεχόμενό τους εύκολα, είτε σε υπολογιστή είτε σε iOS συσκευή.

Κατεβάστε δωρεάν το IOTransfer Pro

Με το IOTransfer έχετε έναν απλό τρόπο για την εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών, podcasts, βιβλίων και φωνητικών σημειώσεων μεταξύ των συσκευών iOS και του υπολογιστή σας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σταματήσετε να εξαντλείτε το χώρο στη συσκευή σας και να διατηρείτε τα τελευταία σας δεδομένα στη βάση.

Είναι βαρυσήμαντο να μεταφέρετε και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Και αυτό θα πρέπει να γίνει σε τακτική βάση. Και αυτό επειδή συμβαίνουν ατυχήματα γιατί οι άνθρωποι τείνουν να βασίζονται όλο και περισσότερο στις συσκευές τους. Ο κίνδυνος να χαθεί οτιδήποτε στη συσκευή iOS σας και να συνειδητοποιήσετε ότι ποτέ δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να σας δυσαρεστήσει. Ευτυχώς, εκτός από τη μεταφορά της μουσικής, των φωτογραφιών και των βίντεο, το IOTransfer είναι επίσης ένα εύχρηστο εργαλείο για να μεταφέρετε εφαρμογές, βιβλία, φωνητικά μηνύματα ή άλλα αρχεία από τη συσκευή iOS στον υπολογιστή σας με ασφάλεια.

Με το IOTransfer Pro, μπορείτε να μεταφέρετε απεριόριστη μουσική, φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικά μηνύματα κ.λπ. μεταξύ iPhone / iPad / iPod touch, iTunes και PC και να διαγράψετε μαζικά ανεπιθύμητα περιεχόμενα με ένα απλό κλικ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και δεδομένων σας και να απελευθερώσετε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στη συσκευή σας iOS.

Το IOTransfer Pro κοστίζει 59.99 $, αλλά σε περιορισμένο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να το κατεβάσατε και να το ενεργοποιήσετε δωρεάν. Για να δείτε το λινκ για το κατέβασμα θα πρέπει να εγγραφείτε στο Greek Nea.


Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό μόνο για τα μέλη.
:
:
Content Protected by Greek Nea

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar