Οι απαραιτητες Android εφαρμογες για τους φοιτητες

easybibΌταν είσαι φοιτητής είσαι πολύ φορτωμένος και για αυτό χρειάζεσαι  να τα προγραμματίσεις τα πράγματα όσο πιο καλύτερα γίνετε, και δεν είναι εύκολο πράγμα. Για αυτό λόγο εμείς εδώ στην Τεχνολογικα Νεα ψάξαμε  ερευνήσαμε  και βρήκαμε όχι μόνο τις καλύτερες εφαρμογές, άλλα και τις απαραίτητες Android  εφαρμογές για τους φοιτητές. Στε αυτό το άρθρο σας φέρουμε 3 απαραίτητες Android εφαρμογές για τους φοιτητές.

Η εφαρμογή EasyBib

Η εφαρμογή EasyBib
Η εφαρμογή EasyBib

Όταν είστε στο πανεπιστήμιο, τίποτα δεν θα σας εξοικονομήσει περισσότερο χρόνο από ό, τι μια αξιοπρεπή διοργανωτής βιβλιογραφία. Για να προσθέσετε και τη δική σας αναφορά στο έργο σας, απλά σάρωση το barcode του βιβλίου ή χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε το κείμενο από τα πιο δημοφιλή οι MLA, APA κλπ. 

Η εφαρμογή EasyBib προσφέρετε δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από την Google Play

Η εφαρμογή My Studenty Life

Η εφαρμογή My Studenty Life
Η εφαρμογή My Studenty Life

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ένας φοιτητής θα πρέπει να κάνει εκτός από την αγορά κατσαρόλες και τηγάνια είναι να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για τα μαθήματα και τις εργασίες. Ενώ κάποτε έπρεπε να βασίζονταν σε στυλό και σε χαρτί, οι εφαρμογές συχνά παίρνουν τώρα τη θέση των πιο παραδοσιακών μέσων. Η My Studenty Life είναι μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές για Android OS, και η εφαρμογή αυτή μπορεί να ενσωματώσει διαλέξεις, τις σχολικές εργασίες, και άλλες εκδηλώσεις.

Η εφαρμογή My Studenty Life προσφέρετε δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από την Google Play

Η εφαρμογή TED

Η εφαρμογή TED
Η εφαρμογή TED

Η TED είναι ένας μηκερδοσκοπικός οργανισμός που περιέχει εκπαιδευτικές συζητήσεις για «ιδέες που αξίζει να διαδοθούνΟι ομιλίες στο οργανισμό του TED είναι δημοφιλής, και τώρα με την εφαρμογή TED μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις συνομιλίες και  αν θέλετε κρατήστε τη στο φόντο.

Η εφαρμογή TED προσφέρετε δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από την Google Play.

 

 

Λοιπών, αυτές ήτανε οι 3 απαραίτητες Android εφαρμογές για τους φοιτητές που δεν θα πρέπει να λυπούν από κανένα φοιτητή.  Σε ένα άλλο άρθρο θα σας φέρουμε και άλλες απαραίτητες Android εφαρμογές για τους φοιτητές εδώ στην Τεχνολογικά Νέα.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of