Αποκαλυψετε ποιος σας καλει στο κινητο

Αποκαλυψετε ποιος σας καλει στο κινητοΌταν μας κτυπάει το κινητό, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βλέπουμε τον αριθμό που μας καλεί. Και αν ο αριθμός δεν είναι στη λίστα των επαφών μας αναρωτιόμαστε ποιος να είναι άραγε; Και ήμαστε σε δίλημμα να το σηκώσουμε να μη το σηκώσουμε, και καμία φορά το αφήνουμε εκεί χωρείς να το σηκώσουμε και το κινητό κτυπά και ξανά κτυπά, φωνάζει και ουρλιάζει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του. Μα μην ανησυχείτε πια, για όσους έχουν ένα σμάρτφον που τρέχει Android OS σας έρχεται στη βοηθεί μια εφαρμογή για να αποκαλύψετε ποιος σας καλεί στο κινητό.

Αποκαλυψετε ποιος σας καλει στο κινητο

Το Ελληνικό Caller ID (Greek Caller ID) είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android smartphone που σας δίνει την δυνατότητα αναγνώρισης αριθμών για να ξέρετε πάντα ποιος σας παίρνει στο τηλέφωνο και έτσι να μην έχετε την αμφιβολία ποιος σας ζητάει. Μα μπορεί να σας ακούσετε λίγο παράλογο, αλλά μην ανησυχείτε επειδή  έτσι σκέφτηκα και εγώ μέχρι που  διάβασα και την συνέχεια…

Ας το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν το θέμα για να σας δείξουμε πως εδώ στο τεχνολογικά νέα δεν σας παρουσιάζουμε ψεύτικες εφαρμογές αλλά μόνο έγκυρες. Λοιπόν, το Ελληνικό Caller ID ή όπως είπαμε το Greek Caller ID, είναι συνδεδεμένο με την βάση δεδομένων (database) του 11888.ote.gr και με την cyta.com.cy, που πάει να πει, ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μπορούν να αποκαλύψουν ποιος τους καλεί είτε από την Ελλάδα είτε από την Κύπρο.  Δηλαδή, αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη όσο για τους Έλληνες καθώς και για τους Κύπριους.

Μα είναι να σημειωθεί ότι για να κάνει αναγνωρίσει αριθμών η εφαρμογή χρειάζεται οπωσδήποτε να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, έχει βέβαια και off-line database, μα λέμε για να έχετε πλήρως αναγνωρίσει αριθμών.

Βασικά Χαρακτηριστικά για το Ελληνικό Caller ID:

✔Αναζήτηση και σε κινητά τηλέφωνα
✔ Υποστηρίζει και χειροκίνητη αναζήτηση τηλεφώνου, ονοματεπώνυμου και διεύθυνσης
✔ Εύρεση δήμου, νομού και χώρας εισερχόμενου αριθμού χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ
✔ Ιστορικό κλήσεων
✔ Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης
✔ Δυνατότητα αποθήκευσης των στοιχείων αυτόματα σε νέα επαφή
✔ Δυνατότητα να μην γίνεται αναζήτηση για τηλέφωνα που έχετε προσθέσει στην λίστα σας
✔ Χειροκίνητη εύρεση τηλεφωνικών κωδικών
✔ Αυτόματη αναζήτηση εισερχόμενου αριθμού και από Κύπρο (Cyta)
✔ Χειροκίνητη αναζήτηση τηλεφωνικού καταλόγου Κύπρου, Καναδά, Η.Π.Α., Ιταλίας, Γερμανίας , Γαλλίας και Πορτογαλίας.

downloadbig

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of