Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητού; Οι εφαρμογές που φταίνε!

Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητούΈνα σμάρτφον όσο ακριβό και ποιοτικό να είναι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητού.  Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κάθε σμάρτφον είναι η μπαταρία του.

Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητού;

Στό άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε 11 εφαρμογές που ευθύνονται για το άδειασμα της μπαταρίας σας. Πρέπει να ξέρετε ότι οι εφαρμογές που είναι ανοικτές στο παρασκήνιο χρειάζονται ενέργεια, κατά συνέπεια η μπαταρία του σμάρτφον σας τελειώνει γρήγορα. Τώρα οι προγραμματιστές βάζουν σε μια εφαρμογή ή στις περισσότερες, την επιλογή «προειδοποιήση», όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ανοικτές σε παρασκήνιο για να σας στέλνουν προειδοποιήσεις. Γι’αυτό αν μια εφαρμογή δεν την χρησιμοποιήτε συχνά ή δεν είναι συμαντικό για σας απενεργοποιήσετε.

Στο άρθρο αυτό εδώ στα Τεχνολογικά Νέα έχουμε μια λίστα με 11 εφαρμογές που κάνουν να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητού σας:
-Samsung AllShare
-Samsung Security Policy Updates
-Beaming Service for Samsung
-ChatON Voice & Video Chat
-Google Maps
-WhatsApp
-Messenger
-Facebook
-WeChat
-AppLock
-DU Battery Saver
Αυτές λοιπόν είναι οι εφαρμογές που κάνουν να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του κινητού σας.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of