Η καλυτερη εφαρμογη για ταξιδια στην Ελλαδα!

Η καλυτερη εφαρμογη για ταξιδια στην Ελλαδα! Η καλυτερη εφαρμογη για ταξιδια στην Ελλαδα! Σκοπεύεται να κάνετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και δεν ξέρετε που να πάτε; Θέλε να πάτε για κυνήγι  και δεν γνωρίζεται τον περιβάλλον; Πριν σας έχουμε δώσει μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για ταξίδι, μα οι εφαρμογές αυτές είναι στα αγγλικά και αναφορούν όλο τον κόσμο. Μα εδώ όχι μόνο που σας φέρουμε μια εφαρμογή στα Ελληνικά άλλα μια εφαρμογή για την Ελλάδα. Η εφαρμογή είναι “Camping Greece”.

Η καλυτερη εφαρμογη για Camping Greece

 

Το “Camping Greece” είναι μία εφαρμογή που πρέπει να έχει στο κινητό του κάθε λάτρης της οργανωμένης κατασκήνωσης. Παρέχει γεωπληροφορίες αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα camping που βρίσκονται στον Ελλαδικό χώρο. Η βασική λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στην παροχή χρήσιμης γεωπληροφορίας (camping Ελλάδος) στον κατασκηνωτή με ταυτόχρονο εντοπισμό της θέσης του και πλοήγηση στον χάρτη.

Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablet) με λειτουργικό σύστημα Android από Έκδοση 4.0.3 και πάνω.

Περιγραφή Εφαρμογής «Camping Greece»:

Με 280 κάμπινγκ, το «Camping Greece» είναι η πιο πλήρης και ενημερωμένη εφαρμογή για κάμπινγκ στην Ελλάδα. Η Εφαρμογή παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

– Προβολή όλων των ενεργών κάμπινγκ της Ελλάδας στο χάρτη με βάση τις συντεταγμένες τους.

– Σημαντικές πληροφορίες για κάθε κάμπινγκ στην Ελλάδα. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το νομό, τη θέση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον επίσημο δικτυακό τόπο, καθώς και τις περιόδους λειτουργίας του κάθε κάμπινγκ.

– Εμφάνιση επίσημου συνδέσμου URL για κάθε κάμπινγκ στην Ελλάδα. Ο χρήστης κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο του κάθε κάμπινγκ έχει την δυνατότητα να κάνει online κρατήσεις, να δεί φωτογραφίες και επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται.

– Εμφάνιση της τρέχουσας θέσης του χρήστη στο χάρτη της εφαρμογής με τη χρήση ασύρματων δικτύων ή δορυφόρων GPS.

– Προβολή της διαδρομής με βάση την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη πατώντας το κουμπί οδηγίες του Google Map στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής. Εκτος απο την προβολή της διαδρομής ο χρήστης μπορεί να δεί εύκολα την απόσταση, τη διάρκεια αλλά και να πλοηγηθεί στο προτιμώμενο κάμπινγκ.

– Γλώσσα που υποστηρίζεται για την εφαρμογή είναι η Αγγλική. Ο χάρτης, οι διαδρομές και η πλοήγηση βασίζονται στην επιλεγμένη γλώσσα της συσκευής.

Ο κατάλογος όλων των διαθέσιμων κάμπινγκ ενημερώνεται συχνά δίνοντας στο χρήστη την πιο ενημερωμένη πληροφορία για κάθε κάμπινγκ στην Ελλάδα. Ενημερώσεις εγκαθίστανται αυτόματα δωρεάν.

 

google_play_icon

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.