Οι καλυτερες 5 εφαρμογες για ταξιδια

Top 5 AppsΠήρατε άδεια από τη δουλεία σας και σκεφτείτε να κάνετε μια ταξίδι ή θέλετε να ταξιδέψτε με την οικογένειά σας στο εξωτερικό μα δεν έχετε ιδέα που να πάτε; Μην ανησυχείτε,  σε αυτό το άρθρο, εδώ στην Τεχνολογικα Νεα θα σας φέρουμε μια λίστα με τις καλύτερες Android εφαρμογές για ταξίδια. Αυτές οι εφαρμογές θα σας κάνουν ευκολότερο το ταξίδι σας για να μην έχετε άγχος όταν είστε για χαλάρωμα στις διακοπές σας.  

Η εφαρμογή Google Maps

Η εφαρμογή αυτή είναι προ εγκαταστημένο στο λειτουργικό σύστημα Android. Πάντως με την εφαρμογή αυτή την καλύτερη υπηρεσία χαρτών και όχι μόνο, η Google Maps είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τις τοπικές υπηρεσίες μεταφορών και τις απαραίτητες, και επίσης να υπολογίσει την αναμενόμενη ώρα ταξίδι με τα πόδια, με το ποδήλατο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το αυτοκίνητο του.

Σήμερα περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο εκπροσωπείται, με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των πόλεων που απεικονίζονται στην επιλογή Street.

Η εφαρμογή Uber

Η εφαρμογή Uber είναι ένα πολύ καλό εργαλείο που δεν θα πρέπει να λείπει. Εφαρμογές υπάρχουν πολλές μα αυτό που κάνει την δίφορα είναι η ποιότητα και η Uber  την έχει. Με την Uber  μπορούμε να λέμε ότι είναι σαν προσωπικός οδικός σας. Η Uber είναι ιδιωτικό οδηγός σας σε περισσότερες από 40 χώρες.
Συγκρίνετε τιμές για διαφορετικές επιλογές Uber. Πληρώστε με το Google Wallet ή PayPal, ή να προσθέσετε μια πιστωτική κάρτα σε ασφαλές λογαριασμό Uber σας, έτσι ποτέ δεν θα πρέπει να έχετε μετρητά στο χέρι.
Εύκολα ορίσετε τη θέση σας στο χάρτη, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση.
Καθίστε αναπαυτικά, να χαλαρώσετε, να πάτε οπουδήποτε θέλετε. Η Uber θα σας στείλει ένα ενημερωτικό e-mail, όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Η εφαρμογή Kayak

Η εφαρμογή Kayak είναι και αυτή ένα πολύ καλό εργαλείο που έρχεται για να σας βοηθήσει στις διακοπές σας.

-Η  Kayak επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν μέσω των διαθέσιμων πτήσεις, τα ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, και δίνει έμφαση στις προσφορές τιμές.

-Η Kayak Παρακολουθεί όλες τις τελευταίες διακυμάνσεις της αγοράς, οπότε αν υπάρχει μια απότομη πτώση των τιμών θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει.

Η εφαρμογή Expensify – Expense Reports

Η εφαρμογή Expensify – Expense Reports θα σας βοηθήσει να κρατάτε να έξοδα σας υπ ελέγχο και να ξέρετε πάντα τι ξοδεύετε στις διακοπές σας.

Η εφαρμογή Google Translate

Και να μη ξεχνάτε την Google Translate. Σχεδόν όλοι το ξέρουμε τι κάνει αυτό το εργαλείο δεν είναι ανάγκη να την σχολιάσουμε.

Λοιπόν, αυτές ήτανε οι 5 καλύτερες εφαρμογές για ταξίδια. Με αυτές τις εφαρμογές η διακοπές ή τα ταξίδια σας θα είναι πιο ευχάριστες και καλύτερες. Αν ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή που σας έχει βοηθήσει στις διακοπές σας ή στα ταξίδια πες τε και σε εμάς.

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Visitor Rating: 1 Stars

error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.