IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα

IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα. Οι περισσότεροι από αυτούς που μπαίνουν στο ίντερνετ βρίσκουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα θέλανε να τα κατεβάσουν και να τα έχουν στον υπολογιστή τους. Και εδώ συμπεριλαμβάνουμε διάφορα αρχεία όπως είναι, βίντεο, αρχεία μορφή mp3, αρχεία pdf, κλπ. 

IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα

Τώρα σχεδόν όλα τα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν την επιλογή για κατέβασμα όταν αυτό το επιτρέπει η ιστοσελίδα. Μα υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες πουν δεν την έχουν την επιλογή για κατέβασμα. Τότε το κατέβασμα γίνετε πιο περίπλοκο. Και εδώ έρχεται το βοηθητικό πρόγραμμα IDM (Internet Download Manager). Το IDM είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για κατέβασμα αρχείων. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια ανασκόπηση για το IDM και επί ευκαιρίας αυτήν, θα μοιράσουμε και 15 άδειες για ένα χρόνο του IDM. Αυτή η προσφορά έρχεται από την συνεργασία του Greek Nea με την IDM. Εδώ σημειώνουμε ότι δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια ή χαρακτηριστικά του IDM, αλλά θα αναφερθούμε σε κύρια χαρακτηριστικά. Το IDM είναι και στα ελληνικά, αυτό το κάνει πιο εύκολο στη χρίση.

Γιατί πρέπει να έχω το IDM;

Όπως αναφέραμε το IDM μας βοηθά να κατεβάσουμε αρχεία από ιστοσελίδες που δεν μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω του προγράμματος περιήγησης. Το IDM υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα HTTP, FTP, HTTPS και MMS.

Τι αρχεία μπορούμε να κατεβάσουμε με το IDM;

Όπως αναφέραμε πιο πάνω τα αρχεία που μπορούμε να κατεβάσουμε με το IDM είναι πολλά. Αρχεία .3GP, Αρχεία .7Z, Αρχεία .AAC, Αρχεία .ACE, Αρχεία .AIF, Αρχεία .ARJ, Αρχεία .ASF, Αρχεία .AVI, Αρχεία .BIN, Αρχεία .BZ2, Αρχεία .EXE, Αρχεία .GZ, Αρχεία .GZIP, Αρχεία .IMG, Αρχεία .ISO, Αρχεία .LZH, Αρχεία .M4A, Αρχεία .M4V, Αρχεία .MKV, Αρχεία .MOV, Αρχεία .MP3, Αρχεία .MP4, Αρχεία .MPA, Αρχεία .MPE, Αρχεία .MPEG, Αρχεία .MPG, Αρχεία .MSI, Αρχεία .MSU, Αρχεία .OGG, Αρχεία .OGV, Αρχεία .PDF, Αρχεία .PLJ, Αρχεία .PPS, Αρχεία .PPT, Αρχεία .QT, Αρχεία .R0*, Αρχεία .R1*, Αρχεία .RA, Αρχεία .RAR, Αρχεία .RM, Αρχεία .RMVB, Αρχεία .SEA, Αρχεία .SIT, Αρχεία .SITX, Αρχεία .TAR, Αρχεία .TIF, Αρχεία .TIFF, Αρχεία .WAV, Αρχεία .WMA, Αρχεία .WMV, Αρχεία .Z, Αρχεία .ZIP 

Τα δυνατά σημεία του IDM

IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα

Ας αναφέρουμε μερικά από τα πολλά δυνατά σημεία του IDM. Με το IDM θα μπορείτε να κατεβάσετε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χάνετε ταχύτητα στο κατέβασμα. Αν τειχών διακόπτεται η σύνδεση το IDM δεν θα χάσει τίποτα από τα δεδομένα που έχει κατεβάσει, θα το συνεχίζει το κατέβασμα όταν θα επανέλθει η σύνδεση. Επίσης, με το IDM θα μπορέσετε να διακόψετε ένα κατέβασμα και να το συνεχίσετε όταν θέλετε, χωρίς να χρειαστεί να αρχίζει από την αρχή. Όπως είπαμε ένα από τα πιο δυνατά σημεία του IDM είναι να κατεβάσετε βίντεο όχι μόνο από YouTube και Facebook αλλά σχεδόν από κάθε ιστοσελίδα. Ένα άλλο δυνατό σημείο του IDM είναι η ταχύτητα με τον οποίο κατεβάζει. Σε σύγκριση με το κατέβασμα που γίνετε από το πρόγραμμα περιήγησης, το IDM είναι 5 φορές πιο γρήγορο.

Θα είμαι ασφαλείς με το IDM;

Ναι. Το IDM πριν ολοκληρώσει το κατέβασμα σαρώνει τα αρχεία για πιθανούς κινδύνους. Το IDM κάνει αυτόματα σάρωση κατά την ολοκλήρωση της λήψης. Για τον έλεγχο το IDM συνδέεται με τα γνωστά προγράμματα όπως το AdAware, το Avast, το Spybot, το AVG Anti-Virus, το McAfee, το Norton Internet Security, το Norton 360, το SpywareBlaster, το CCleaner και άλλα.

Αξίζει να το αγοράζω το IDM;

Ναι. Το κόστος του IDM είναι 11.95 δολάρια για ένα χρόνο για έναν υπολογιστή. Αν αγοράζετε δύο άδεις το κόστος είναι από 9.95 δολάρια. Αν θέλετε να το έχτε για εφ’ όρου ζωής το κόστος είναι 24.95 δολάρια για έναν υπολογιστή και αν αγοράζετε δύο άδειες το κόστος είναι από 19.95 δολάρια. Αν θέλετε μια άδεια δωρεάν για το IDM πάρετε μέρος στο δωρεάν διαγωνισμό για μια άδεια για το IDM.

Home page IDM 
Έκδοση  v6.30
Τημή  από $9.95
Download  

Όροι του δωρεάν διαγωνισμού:

Να αφήσετε ένα θετικό σχόλιο στο άρθρο αυτό.

Να εγράφητε στο κανάλι μας στο YouTube 

Να κάνετε κοινοποίηση (share) τον διαγωνισμό αυτό στο Facebook .

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθούνται τουλάχιστον 2 από τα 3 παραπάνω βήματα.

Σημαντικό:

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχής. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Και να μη ξεχνάτε να μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για μην χάσετε το επόμενο διαγώνισμα. Καλή σας επιτυχία!

Διαγωνισμός τελειώνει σε:

 

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

27
Leave a Reply

avatar
26 Comment threads
1 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
DebnatDebang MerkadiReneKevinAnthony1984 Recent comment authors

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Debnat
Guest
Debnat

Is the giveaway over? When will be this announce random.com results? Thank you for nice competition Luka.

Debang Merkadi
Guest
Debang Merkadi

Thanks Greek Nea for this great program to win. Following on youtube twitter.

Rene
Guest
Rene

Συμμετοχή Πολύ καλό

Kevin
Guest
Kevin

This would be a great programm app to inform. Many features more than free downloader manager. It is a payable progamm app. Post onto facebook.

Anthony1984
Guest
Anthony1984

Děkuji. Moc se mi líbí.