Η BlackBerry κλεινει συμφωνια για να κατασκευασει low-end σμαρτφον με την Foxconn

Η BlackBerry κλεινει συμφωνια για να κατασκευασει low-end σμαρτφον με την Foxconn
John Chen στο ελλειπτικού καναλιού CNBC

Η BlackBerry κλεινει συμφωνια για να κατασκευασει low-end σμαρτφον με την Foxconn  Για τη BlackBerry το τρίτο τρίμηνο τα οικονομικά αποτελέσματα δεν ήτανε καθόλου ευχαρίστα. Μα παρ όλα αυτά φαίνεται ότι η εταιρεία Foxconn έχει κλείσει μια συμφωνία με τη BlackBerry για να κατασκαβόσουν κινητά σμάρτφον. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marketwired, η εταιρεία ανακοίνωσε χτες ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία πενταετίων για στρατηγικό συνεργασία με τη Foxconn, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο των ηλεκτρονικών προϊόντων και εξαρτήματα.

Η BlackBerry κλεινει συμφωνια για να κατασκευασει low-end σμαρτφον με την Foxconn

 

Στο πλαίσιο αυτής της νέας σχέσης , η Foxconn θα αναπτύξει και κατασκευάσει από κοινού Ορισμένες νέες συσκευές BlackBerry και τη διαχείριση της απογραφής που σχετίζονται με αυτές τις συσκευές . Η αρχική εστίαση της εταιρικής σχέσης θα είναι ένα smartphone για την Ινδονησία και στην συνέχεια θα αναπτύσσεται και στο ολόκληρο την παγκόσμιο αγορά στις αρχές του 2014.

Το τρίτο τρίμηνο, ο Καναδός κατασκευαστής BlakBerry πούλησε περίπου 1,9 εκατομμύρια σμάρτφο, είναι περίπου τα μισά από όσα είχε πουλήσει το προηγούμενο τρίμηνο. Η συνεργασία με την Foxconn, που οπός αναφέραμε είναι 5ετής, θα βοηθήσει την εταιρεία BlackBerry να εισχωρήσει στις αναδυόμενες αγορές και να αυξήσει τις πωλήσεις στην συνέχεια των συσκευών BB10. Όσο αφορά στις high-end συσκευές, η εταιρεία δηλώνει ότι θα συνεχίζει να τις κατασκευάζει στα εργοστάσια της.

«Αυτή η συνεργασία επιδεικνύει την μακροχρόνια δέσμευση της BlackBerry στην αγορά των κινητών συσκευών και την αποφασιστικότητα της να παραμείνει ένας ηγέτης καινοτομιών, στις ασφαλείς λύσεις end-to-end» δήλωσε ο CEO της εταιρείας John Chen. «Η συνεργασία με την Foxconn θα επιτρέψει στην BlackBerry να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει καλύτερα, δηλαδή στον σχεδιασμό εξαιρετικής αισθητικής συσκευών, στην υψηλή ασφάλεια, στην ανάπτυξη του λογισμικού και στην διαχείριση συσκευών για επιχειρήσεις ενώ παράλληλα θα της δώσει την δυνατότητα να εισχωρήσει σε αναδυόμενες αγορές εκμεταλλευόμενη την δυναμική και την αποδοτικότητα της Foxconn που θα της επιτρέψει να είναι πιο ανταγωνιστική» συμπλήρωσε.

Η BlackBerry θα έχει την κυριότητα όλων των επιδόσεων πνευματικής ιδιοκτησίας και τη διασφάλιση των προϊόντων της σχετικά με τις συσκευές μέσω της εταιρικής σχέσης με τη Foxconn, οπός συμφωνεί πάντα με όλους τους τρίτους κατασκευαστές.

«Είναι να σημειωθεί ότι η BlackBerry είναι μια εικονική μάρκα με μεγάλη τεχνολογία και η πιστή βάση οπαδών διεθνή », είπε ο Terry Gou , Ιδρυτής και Πρόεδρος της Foxconn . «Είμαστε πολύ ευχαριστημένη για την συνεργασία με τη BlackBerry», τελείωσε ο Πρόεδρος της Foxconn, Terry Gou.

Η BlackBarry θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό, μέσω της εσωτερικής ανάπτυξης, σε τμήματα της αγοράς όπου οι συνεχείς καινοτομίες της σε ασφαλές υλισμικό, λογισμικό και υπηρεσίες παραμένουν σημαντικό και αναπόσπαστο για του πελάτες και την κυβέρνηση . Επίσης BlackBerry προτίθεται να οδηγεί Έγκριση multi-platform BBM του, να παραδώσει σε πραγματικό χρόνο, αξιόπιστη και ασφαλή ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του ( NOC) , και να αυξηθεί η κινητικότητα των επιχειρήσεων και κινητές επιχειρήσεις διαχείρισης συσκευή μέσω on-premise και cloud-based λύσεις για συσκευές cross-platform καθώς και τη δική του./greek-nea.com

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of