Τα Galaxy S6 σπανε ρεκορ, 20 εκατομμυρια με την πρωτη παραγγελια!

Τα Galaxy S6 σπανε ρεκορ, 20 εκατομμυρια με την πρωτη παραγγελια! Τα Galaxy S6 σπανε ρεκορ, 20 εκατομμυρια με την πρωτη παραγγελια! 20 εκατομμύρια παραγγελίες για το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge αναφέρει  ένα άρθρο της Korea Times. Το Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge  έχουν λάβει ένα υπερβολικό αριθμό παραγγελιών. Ο αριθμός είναι  20 εκατομμύρια παραγγελίες από διάφορους παρόχους. Ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ για τον κορεατικό γίγαντας του τηλεφωνικού κατασκευαστή.

Τα Galaxy S6 σπανε ρεκορ, 20 εκατομμυρια με την πρωτη παραγγελια!

 

Από τις 20 εκατομμύρια μονάδες παραγγελιών, τα 15 εκατομμύρια είναι για το Samsung Galaxy S6. Ενώ τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια είναι για το πιο ακριβό, το Samsung Galaxy S6 Edge .

Τα smartphone είναι για προ-παραγγελία στην Ολλανδία. Το Samsung Galaxy S6 διατίθεται στην τιμή των € 700, ενώ η Galaxy S6 Edge κοστίζει € 850, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, δηλαδή Sasmung Galaxy S6 Unlock να πούμε, που σιμενη ότι είναι ένα Galasy S6 ξεκλειδωμένο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε παρόχο.

Οι Κορέατες αναλυτές αναφέρουν ότι η Samsung με τα μοντέλα, το Galaxy S6 και το Galaxy S Edge, θα σπάει ρεκόρ στην αγορά και θα συγκρίνεται και με το μεγαλύτερο αντίπαλό του, το iPhone 6. Και ο επικεφαλης του Samsung Mobile, ο JK Shin έχει εκφραστή την πεποίθησή του ότι οι πωλήσεις της οικογένειας Galaxy S6 θα είναι υψηλότερες από εκείνες του Galaxy S5.

Σε γενικές γραμμές, η οικογένεια της Samsung Galaxy S6 έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή από την ημέρα που δημοσιεύτηκε πριν από μία εβδομάδα. Και στο MWC 2015 που έγινα στην Βαρκελώνη  το Galaxy S6 ονομάστηκε το καλύτερο νέο συσκευή στην έκθεση.

Και εδώ σας υπενθυμίζουμε ότι τα Galaxy S6 στην Ελλάδα θα έρθουν στις 17 Απριλίου από την Vodafone, ενώ από την Cosmote  και από την Wind δεν έχουμε κανένα νέο πότε θα ρίξουν στην αγορά τα νέα ναυαρχίδα Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge.

Για να βλέπετε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Sasmung Galaxy S6 διαβάστε: Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S6 /greek-nea.com

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of