Η PayPal σταματά την λειτουργιά της για την Ελλάδα, τι πρέπει να γνωρίζετε;

paypalΗ PayPal σταματά την λειτουργιά της για την Ελλάδα, τι πρέπει να γνωρίζετε; Όπως γνωρίζετε τώρα η PayPal βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις, έχει αποφασίσει να σταματήσει όλες τις συναλλαγές για τους ελληνικούς λογαριασμούς. Τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να ξέρετε; Ας τα εξηγήσουμε λοιπόν. 

Η PayPal σταματά την λειτουργιά της για την Ελλάδα, τι πρέπει να γνωρίζετε;

Με το σταμάτημα αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείτε να μπείτε στο λογαριασμό PayPal σας, απλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε μερικές συναλλαγές. Δηλαδή, δεν έχετε την δυνατότητα φορτώνετε το λογαριασμό σας PayPal μέσω οποιοδήποτε Ελληνικής Τράπεζας εντός Ελλάδας.

Εάν έχετε όμως Paypal balance, ή όπως λένε «λεφτά στο Paypal», τότε μπορείτε να κάνετε κανονικά συναλλαγές, εντός και εκτός Ελλάδας. Μπορείτε ακόμα να αποσύρετε χρήματα στον λογαριασμό σας στις Ελληνικές τράπεζες για να βγάζετε το 60άρι ή 50άρι. Και όπως είπαμε, δεν θα μπορέσετε όμως να φορτώσετε πλέον το λογαριασμό Paypal σας από τράπεζα, ούτε να κάνετε αγορές χρεώνοντας τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.

Με ανακοίνωσή της, η PayPal προειδοποιεί επίσης ότι «απόπειρες πληρωμών δύνανται να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα».

Στόχος μας, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε, άλλωστε, εδώ και πάνω από μία δεκαετία στη χώρα.

Τέλος, ορισμένες υπηρεσίες, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ωστόσο ενεργές. /greek-nea.com/

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.