Η ενημέρωση KB2823324 έχει ‘bug’

Η ενημέρωση KB2823324 δημιουργεί πρόβλημα
Η ενημέρωση KB2823324 δημιουργεί πρόβλημα

Η ενημέρωση KB2823324 που έκανε η Microsoft και κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα σε χρήστες με λειτουργικό σύστημα Windows 7. Το πρόβλημα έιναι συνεχής επανεκκινήσεις, το οποίο θα διορθωθεί μόνο αν αφαιρέσετε την ενημέρωση αυτή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Microsoft εργάζεται για μια λύση, αλλά σχετικά με το θέμα, το πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλείται από ένα σφάλμα συμβατότητας με το Kaspersky.

 

 

Μετά την εγκατάσταση, η ενημέρωση απενεργοποιεί αυτόματα το Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations / Server εκδόσεις 6.0.4.1424 και 6.0.4.1611, τα οποία επιδεικνύουν στη συνέχεια ένα μήνυμα που λέει ότι «η άδεια σας δεν είναι έγκυρη.»


Επιπλέον η Kaspersky επίσης ερευνά το θέμα και τώρα εργάζεται σε ένα patch που θα ενεργοποιήσετε ξανά το anti-virus προστασίας. Παντός μέχρι να βρεθεί η λύση είναι καλό να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση αυτή.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of