Η Πιο Εξελιγμενη καμερα στον Κοσμο – Go Pro Hero 3+

hd hero 3 plus heroΤην νέα σειρά καμερών Hero 3+ έχει μόλις ανακοινώσει η Go Pro, μια υπερεπυτηχημένη εταιρία παραγωγής κάμερας. Ο λόγος γιατί εκφραζόμαστε με τόσο έντονα λόγια για την συγκεκριμένη εταιρία είναι οι επιτυχίες που έχει καταφέρει στο ιστορικό της.

Πιο αναλυτικά, η Go Pro Hero 3 αναγνωριστικέ ως η 1η σε πωλήσεις στον κόσμο σε τελικούς καταναλωτές καθώς και η 1η  κάμερα σε πωλήσεις σε επαγγελματικές εταιρείες παραγωγής. Φυσικά να μην ξεχάσουμε και το πολύ σημαντικό βραβείο που δέχτηκε πρόσφατα η Hero 3, όπου η εθνική ακαδημία τέχνης και επιστημών τηλεόρασης των Η.Π.Α, την τίμησε με βραβείο  EMMΥ, για την συμβολή της στην διαδικασία παραγωγής και κινηματογράφησης τηλεοπτικού περιεχομένου.

GoPro Hero 3Πόλοι όμως παρόλαυτα είναι και οι διάσημοι ή επιτυχημένοι άνθρωποι οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Μεταξύ άλλων, ο βραβευμένος παραγωγός Mark Burnett είπε τα παρακάτω:  “Έχουμε χρησιμοποιήσει τις GoPro σε μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές μας, όπως το “Survivor” και την “ Βίβλο”. Η GoPro μας έχει επιτρέψει να καταγράψουμε και να μοιράσουμε περιεχόμενο με μοναδικές προοπτικές και γωνίες λήψης οι οποίες προηγουμένως δεν ήταν εφικτές ή ήταν πάρα πολύ ακριβές. Στο τέλος της γραφής μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ιστορία. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να δούμε πάνω σε τι καινούργιο δουλεύει η GoPro

Με τα εξής λόγια αναφέρεται επίσης ο ιδρυτής καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Nikolas Woodman: Η HERO3+ απεικονίζει την δέσμευση της GoPro στην συνεχόμενη εξέλιξη. Πήραμε την καλύτερη έως σήμερα ultra-compact κάμερα δράσης και την κάναμε καλύτερη, γιατί είμαστε αμείλικτοι στο να ακολουθούμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την HERO3+ αρκετά πιο μικρή και πιο ελαφριά ενώ ταυτόχρονα να της δώσουμε 30% παραπάνω διάρκεια μπαταρίας. Είδαμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε έναν πιο ευκρινή φακό , και το κάναμε, βελτιώνοντας την ήδη πολύ καλή ποιότητα εικόνας της GoPro. Ακόμη σκεφτήκαμε νέες εντυπωσιακές ρυθμίσεις όπως το “SUPERVIEW” το οποίο επιτρέπει την λήψη καταπληκτικού ευρυγώνιου βίντεο. Αυτές είναι ρυθμίσεις οι οποίες εμείς σαν φανατικοί χρήστες της GoPro σκεφτήκαμε ότι τις χρειαζόμαστε, και είμαστε ενθουσιασμένοι να τις μοιραστούμε με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο

GoPro Hero 3

Ας αφήσουμε όμως τώρα τις εντυπώσεις και ας περάσουμε στο νέο μαργαριτάρι της εταιρίας, το  HERO3+ BLACK Edition, που χαρακτηρίζεται ως η πιο εξελιγμένη κάμερα στον κόσμο μέχρι σήμερα.


Μιλάμε για κάμερα 20% πιο μικρές και πιο ελαφριές και με 30% παραπάνω διάρκεια μπαταρίας από τους προκατόχους της. Δηλαδή η καινούρια θήκη παραχωρεί την δυνατότητα του 20% μικρότερου και ελαφρύτερου συνολικά πακέτου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να λειτουργεί 40 μέτρα υποβρυχίως, 4x πιο γρήγορο Wi-Fi για πιο γρήγορη μετάδοση και playback φωτογραφιών και βίντεο από την HERO3+ σας στο κινητό σας χρησιμοποιώντας το GoPro App, To “Super View” είναι μία ρύθμιση βίντεο το οποίο καταγράφει την πιο καταπληκτική ευρυγώνια γωνία λήψης συνδυάζοντας 4:3 και 16:9, η αυτόματη ρύθμιση χαμηλού φωτισμού (Auto Low Light) πανέξυπνα προσαρμόζει την ταχύτητα των καρέ ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν, Καινούργιος φακός για πιο ευκρινές βίντεο και βελτιωμένη ευκρίνεια εικόνας.

Είναι πολλές οι καινούριες εμπειρίες που μας υπόσχεται αυτό το μικρό διαμάντι για αυτό και θα αναμένεται με ανυπομονησία. Χωρίς όμως να έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα, η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι πώς το καινούριο αυτό προϊόν θα διατίθεται στην Ευρώπη σε τιμές λιανικής ξεκινώντας από τα 499 Ευρώ.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of