Με το νέο Galaxy Note 9 μπορούμε να έχουμε 1TB χώρο αποθήκευσης

Με το νέο Galaxy Note 9 μπορούμε να έχουμε 1TB χώρο αποθήκευσηςΠριν λίγα χρόνια αν θα λέγαμε ότι θα έχουμε στο κινητό μας τηλέφωνο 1TB ή θα μας παίρνανε για  τρελούς ή θα λέγανε ότι βλέπουμε πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αλλά, σήμερα αυτό είναι εφικτό με το νέο σμάρτφον Samsung Galaxy Note 9.

Με το νέο Galaxy Note 9 μπορούμε να έχουμε 1TB χώρο αποθήκευσης

Από σήμερα λοιπόν ο καθένας μας μπορεί να έχει στο σμάρτφον του 1TB χώρο αποθήκευσης με μόνο 1,600 δολάρια. Αυτό είναι το πόσο που θα σας κοστίσει να έχετε μια συσκευή Galaxy Note 9 και 1TB χώρο αποθήκευσης.

Το νέο Samsung Galaxy Note 9 έρχεται σε 2 εκδώσεις. Η πρώτη έκδοση έρχεται με 6GB μνήμη RAM και με 128GB χώρο αποθήκευσης και η τιμή του είναι στα 999,99 δολάρια. Ενώ η δεύτερη έκδοση έρχεται με 8GB μνήμη RAM ναι αναμένεται να κοστίζει 1249,99 δολάρια.

Τώρα με την έκδοση 512GB μπορούμε να έχουμε περισσότερη μνήμη RAM και διπλάσιο χώρο αποθήκευσης σε σύγκριση με το νέο iPhone X. Και αυτό μόνο με 100 δολάρια παραπάνω.

Αλλά γιατί να έχουμε μισό terabyte χώρο αποθήκευσης περισσότερο; Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περίπου 2300 ταινίες ή περίπου 93.000 φωτογραφίες περισσότερες. Για αυτό θέλουμε να έχουμε πλήρες 1 terabyte!

Να μην ξεχάσουμε ότι το νέο Samsung Galaxy Note 9 συνοδεύεται από μια υποδοχή κάρτας microSD. Και τώρα οι κάρτες microSD έως και 512GB είναι διαθέσιμες, ανοίγοντας έτσι την δυνατότητα αποθήκευσης τέτοιων επιπέδων. Τεχνολογικα Νεα

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.