Η Sony αναβαθμιζει την Android 5.0 Lollipop για τα Xperia Z3 και Z3 Compact!

Η Sony αναβαθμιζει την Android 5.0 Lollipop για τα Xperia Z3 και Z3 Compact!Η Sony αναβαθμιζει την Android 5.0 Lollipop για τα Xperia Z3 και Z3 Compact! Η νέα έκδοση Android Lollipop έχει μολυνθεί και την Sony από τη φαίνεται. Και έτσι λοιπόν η εταιρεία έχει αποφασίσει να περάσει την έκδοση στις νέες της συσκευές, τα Xperia Z3 και τα Xperia Z3 Compact.  

Η Sony αναβαθμιζει την Android 5.0 Lollipop για τα Xperia Z3 και Z3 Compact!

Στις επόμενες δύο τρεις εβδομάδες η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο για να δώσει την δυνατότητα  για αναβαθμίσει την νέα εκδώσει Android Lollipop 5.0 στα Xperia Z κινητά. Η τελευταία αναβάθμιση του Android, το 5.0, έρχεται με καινούργιο σχεδιασμό και από πλευράς διεπαφής χρήστη με νέα θέματα και wallpapers. Για τις ενημερώσεις και το κλείδωμα της οθόνης τώρα έχει προστεθεί μια επιλογή για πιο εύκολη χρήση.

Επίσης έχει προστεθεί το πρόγραμμα Volta για την συντηρήσεις της μπαταρίας.  Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι το πρόγραμμα  Volta θα δείξει κάποια μαγικά κόλπα για να βελτιώσει την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της σειράς Ζ. Προς το παρόν, η Sony φαίνεται να επικεντρώνεται μόνο στην σειρά Xperia Z για αναβάθμιση στην νέα έκδοση.  Ενώ για για τα άλλα μοντέλα η Sony δεν έχει ανακοίνωση τίποτα προς το παρόν, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτή η αναβάθμιση θα δώσει αποτελέσματα και θα σπρώχνει την εταιρεία για να δώσει αυτή την δυνατότητα και στους άλλους χρήστες της Sony.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.