Η Sony Xperia M2 και η Xperia M2 Aqua αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1 Lollipop!

Xperia M2 upgrade Η Sony Xperia M2 και η Xperia M2 Aqua αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1 Lollipop! Καλά νέα έρχονται για όσους έχουν σμάρτφον Xperia M2 και Xperia M2 Aqua. Τώρα η Sony έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι και οι δύο ναυαρχίδες της, η Xperia M2 (μονό και διπλό SIM) και η Xperia M2 Aqua, θα αναβαθμιστούν σε Android 5.1.1 Lollipop.

Η Sony Xperia M2 και η Xperia M2 Aqua αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1 Lollipop!

Και εδώ σας υπενθυμίζουμε ότι κάποιες συσκευές Sony Xperia τρέχουν ήδη το Android 5.1.1 Lollipop, και για αυτό να είστε σίγουροι ότι και αυτές οι συσκευές θα πάρουν την τελευταία έκδοση του Αντροϊντ. Βέβαια εσείς το ξέρετε ότι η νέα έκδοση του Android, το Android 6.0, λάνσαρε το 5 Οκτωβρίου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Και εδώ σημειώνουμε ότι η Sony ξεπερνά την έκδοση 5.0 του Αντροϊντ και αναβάθμιση σε Αντροϊντ 5.1.1 Lollipop. Η νέα έκδοση του Αντροϊντ 5.1.1 που θα αναβαθμιστεί στις δύο συσκευές θα διορθώσει το Stagefright που έδινε στους χάκερς πλήρη έλεγχο στις μολυσμένες συσκευές. Αυτοί έστελναν ένα MMS και όταν ο χρήστης το άνοιγε, οι χάκερς είχαν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που ήταν αποθηκευμένα στο σμαρτφον του θύματος.

Πώς να κάνω αναβάθμιση την νέα έκδοση στην Xperia M2 ή Xperia M2 Aqua;

Για να κάνετε αναβάθμιση την νέα έκδοση του Αντροϊντ 5.1.1 Lollipop είναι πολύ εύκολα. Θα μπορείτε να το κάνετε αυτό χειροκίνητα μέσα στις ενημερώσεις από τη δική σας συσκευή, πάτε: Ρυθμίσεις ==> σχετικά (ή πληροφορίες συσκευής) ==> Ενημέρωση λογισμικού (ή ενημέρωση συστήματος) ==> Ενημέρωση τώρα. Η στα Αγγλικά: Settings->About Phone->System Update->Check For Updates.
Σημαντικό: πριν να αρχίσετε την αναβάθμιση να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία να είναι πάνω από 70%, και μην το απενεργοποιήσετε την συσκευή σας κατά την διαδικασία της ενημέρωσης. /Greek-Nea.Com

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.