Δωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών για εφαρμογές 2016

Δωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών για εφαρμογές 2016Ξεκινάει ο 4ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services στις 30 Ιουνίου 2016 στο INNOVATHENS, που διοργανώνουν το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Samsung Electronics Hellas, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Δωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών για εφαρμογές 2016

Η περίοδος για τις αιτήσεις συμμετοχής είναι έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eltrun.gr/idt4_apply/.
Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που είναι άνεργοι και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν, δίνοντας έμφαση στο χώρο των κινητών εφαρμογών και υπηρεσιών.
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες με υποχρεωτική παρακολούθηση και πραγματοποιείται εντός 4 εβδομάδων. Ο τέταρτος κύκλος θα διεξαχθεί την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του INNOVATHENS.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of