Το νεο iPhone 6 και η τιμη του

Το νεο iPhone 6 και η τιμη τουΗ Apple ανακοίνωσε την Τρίτη,μετά από μήνες μελέτη, το τελευταίο του iPhone,  και όχι μόνο. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε, καθώς και μια σύνοψη της κάλυψης του Greek Nea. Η Apple την Τρίτη αποκάλυψε στον κόσμο τις τελευταίες δημιουργίες της: το iPhone 6, το iPhone 6 Plus και πολυαναμενόμενο ρολόι, το οποίο ονομάστηκε Apple Watch. Σίγουρα, υπήρχαν πολλές φήμες. Αλλά τίποτε δεν αποδείχθηκε μέχρι την τρίτη. Παρόλα αυτά,σε περίπτωση που χάσατε κάποιο από αυτό – παρά την πλειοψηφία των διαρροών αποδεικνύεται αληθινό – η Apple είχε ακόμα μερικές εκπλήξεις.

Το νεο iPhone 6 και η τιμη του

Μα αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι και τιμή θα έχουν τα νέα προϊόντα της Apple, το iPhone και το 6 iPhone 6 Plus;
Το iPhone 6 αναμένεται να ξεκινά από $ 199 για 16GB,ενώ το iPhone 6 Plus θα κοστίζει $ 299 για 16GB. Και όσο αφορά την εμφάνισης τους θα διατεθούν, σε χρυσό,σε ασήμι, και το διάστημα γκρι χρώματα.

Προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου και η Apple θα ξεκινήσει την αποστολή των συσκευών 19 Σεπτεμβρίου. Όσο αφορά πότε θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη, αλλά μένετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, Greek Nea, για να μάθετε πότε θα έρθουν στην Ελλάδα το iPhone 6, το iPhone 6 Plus και το Apple Watch. Επίσης και πόσο θα είναι η τιμή τούς.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Hono Lulu

Εγώ

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Luka
Admin

Visitor Rating: 5 Stars

error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.