Η Apple και η China Mobile υπογραφουνε το συμβολαιο, επισημη ειδηση

Η Apple και η China Mobile υπογραφουνε το συμβολαιο, επισημη ειδηση
Η Apple και η China Mobile

Η Apple και η China Mobile έχουν υπογράψει επίσημο συμβόλαιο για μια πολυετή συμφωνία που θα φέρει το iPhone στο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιών της Κίνας και να παράσχει μια κατανομή και αύξηση της έντασης για τους επόμενους μήνες.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η China Mobile θα επιτρέψει τη Apple για την πώληση οπουδήποτε από 15 εκατομμύρια σε περίπου 20 εκατομμύρια περισσότερες συσκευές iPhone. Συγκεκριμένα, η Apple ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το iPhone 5s και 5c για την China Mobile αρχίζοντας από 17η Ιανουαρίου του 2014.

Η China Mobile, η οποία έχει 760 εκατομμύρια πελάτες, είναι το τροχαίο της τεχνολογίας 4G και αναμένει να έχει 16 πόλεις που θα καλύπτονται μέχρι στο τέλος του 2013. Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, η China Mobile θα έχει 340 πόλεις που θα καλύπτονται με σήμα 4G έως το τέλος του 2014. Αυτά τα δίκτυα 4G βασίζεται στην δική του εκδοχή της LTE της Κίνας. Η Apple θα δώσει το πρότυπο 4G ώθηση, καθώς και την γεύσεις 3G υποστήριξη της Κίνας.

Για την Apple, το συμβόλαιο με την China Mobile αναφορά πάνω από όλα σχετικά με τον όγκο. Καθώς όλο και περισσότεροι συνδρομητές στην Κίνα πάνε στην τεχνολογία 4G, η Apple πρόκειται να επωφεληθεί. Ο Tim Cook, CEO της Apple, σημείωσε ότι η Κίνα είναι «μια εξαιρετική σημαντική αγορά» για την εταιρεία μας.

Ωστόσο, είναι να σημειωθεί πως, η προσφορές για τα iPhone της Apple είναι πολύ ακριβά για τα δεδομένα της Κίνας, τα iPhone αρχίζουν από περίπου $ 550, χωρίς επιδοτήσεις, αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της China Mobile. Με αυτή τη συμφωνία, μπορούμε τελικά να καταλαβαίνουμε πόσο μακριά μπορεί να πάει η Apple στην Κίνα, χωρίς την προσφορά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις τιμές της Samsung, Huawei, ή Xiaomi.

Πράγματι, η Apple επίσης χρειάζεται να ταρακουνήσει το Samsung λιγάκι. Και τα κινεζικά ιστοσελίδες προωθούν της συσκευές της Samsung και η Apple είναι στην 5τη θέσει στην Κίνα. Οι εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει τις τιμές στην διαθεσιμότητα ακόμα.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν αυτό το συμβόλαιο θα πειράζει γένηκα την αγορά για τα προϊόντα της Apple, στην Ευρώπη μα και σε όλο το κόσμο. Μα ο χρόνος θα τα δείξει όλα.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.