Σοβαρο ελαττωμα με την νεα εκδοση iOS 7.1.1 της Apple

Σοβαρο ελαττωμα με την νεα εκδοση iOS 7.1.1 της Apple Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να έχει η τελευταία ενημέρωση, την έκδοση iOS 7.1.1, η Apple. Και το ελάττωμα έχει ανακαλυφθεί από τον  αιγυπτιακό SherifHashim. Ο Hashim έχει δημοσιεύσει έναβίντεο, την όπια θα το δείτε πιο κάτω,  που μέσω της εφαρμογής Siri ο παραβιαστείς έχει πρόσβαση στη λίστα επαφών και στα μηνύματα παρόλα το iPhone είναι κλειδωμένο με κωδικό.  

Σοβαρο ελαττωμα με την νεα εκδοση iOS 7.1.1 της Apple

Το ελάττωμα υπάρχει όταν η Siri ενεργοποιείται στο κλείδωμα της οθόνης, και ένας χρήστης λέει, «Επαφές». Αν η Siri θα αρνηθεί να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες βγάζοντας την οθόνη για τον κωδικού πρόσβασης, ο χρήστης είναι σε θέση να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα επαφών τραβώντας επάνω στην οθόνη, την επεξεργασία του αιτήματος, και ζητώντας για πρόσθετο όνομα. Εάν έχετε περισσότερες από μία «Άννα » για παράδειγμα , έχει τη δυνατότητα να βλέπει όλες τις επαφές από το μενού «Other… «.

www.greek-nea.com προβληματα με τα iPhone

Posted by Greek Nea on Friday, May 9, 2014

Το μόνο κάλο που είναι, είναι ότι οι χάκερ που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή πρέπει να είναι στη φυσική της παρουσία. Πάντως το σοβαρό ελάττωμα με την νέα έκδοση iOS 7.1.1 της Apple δεν είναι και  ακίνδυνη.  

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of