Η Alibaba τώρα και στην Ελλάδα

Η Alibaba τώρα και στην Ελλάδα Τη δραστηριοποίηση της Alibaba στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Πρόκειται για έναν οικονομικό κολοσσό στο χώρο του online εμπορίου. Η Alibaba έχει κάνει πωλήσεις που έφθασαν, για το 2015, τα 485 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Alibaba τώρα και στην Ελλάδα

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε τα εξής: «η αποδοχή της πρόσκλησής μας από έναν οικονομικό κολοσσό που αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το επιμελητήριο μας. Οργανώνουμε λοιπόν, ειδική αποστολή της Alibaba στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για συνομιλίες με την Πολιτική ηγεσία και την επιχειρηματική Κοινότητα.

Για αυτό το σκοπό, στις 29/6/2016, στις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνέντευξη τύπου. Σε αυτή τη ειδική συνέντευξη τύπου, ο υψηλόβαθμος εκπρόσωπος της εταιρίας, θα παρουσιάσει τα σχέδια τους για την επέκταση των δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.» Η Alibaba έχει στην Κίνα μερίδιο 63% στις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Και το 2015 στη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου που έγινε ποτέ στις ΗΠΑ, πήρε 25 δισεκατομμύρια δολάρια. Πάντως δεν πρέπει να είμαστε και πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη κίνηση. Το λέμε αυτό γιατί μιλάμε για κινεζική εταιρεία που θα έχει περισσοτέρους Κινέζους εκπροσώπους.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of