Πως να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο android σμαρτφον μου;

Πως να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο android σμαρτφον μου;Έχετε ανακύψει κανένα δυσκολία με κάποια εφαρμογή για το Android σας; Η θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο σμάρτφον σας και σας δυσκολεύει; Έχετε δοκιμάσει ένα άλλο τρόπο για να εγκαταστήστε την εφαρμογή στο Android χωρίς να αγγίξετε καν τον κινητό σας; Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το υπολογιστή σας στο Android σμάρτφον σας χωρείς καλώδια ή ιδικό πρόγραμμα.

Πως να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο android σμαρτφον μου;

Τα «εργαλεία» που σας χρειαστούν είναι: ένα playstore λογαριασμό και το σμάρτφον η οποί θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ας αρχίζουμε λοιπόν, πρώτα μπείτε στο λογαριασμό σας στο playstore και διαλέγετε την εφαρμογή που θέλετε, αφού την έχετε διαλέξει πατήστε εκεί που γραφή Free, σας πετάγετε ένα παράθυρο που σας λέει σε ποια από τις συσκευή σας θέλετε να γίνει η εγκατάσταση (στο ίδιο λογαριασμό μπορείτε να έχετε πολλές συσκευές που τρέχουν AndroidOS).

 

 

Αυτό ήταν τώρα θα δείτε ότι στο τηλέφωνο σας μόλις θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο θα γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογή που διαλέξατε όπως δείχνει και στην παρακάτω εικόνα.

Πιστεύω να έχω βοηθήσει κάποιο με το άρθρο Πως να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο android σμαρτφον μου από το υπολογιστή;

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of