SoftwareΝέα

iOS 18 επιτρέπει την εγγραφή βίντεο σε iPhone ενώ ακούτε μουσική

iOS 18 επιτρέπει την εγγραφή βίντεο σε iPhone ενώ ακούτε μουσική

iOS 18 επιτρέπει την εγγραφή βίντεο σε iPhone ενώ ακούτε μουσική. Μια πολύ ενδιαφέρουσα καινοτομία του iOS 18 είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε iPhone χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την αναπαραγωγή μουσικής, μια λειτουργία που μέχρι σήμερα δεν ήταν διαθέσιμη.

iOS 18 επιτρέπει την εγγραφή βίντεο σε iPhone ενώ ακούτε μουσική

Πρόκειται για μια μικρή αλλαγή που μπορεί να κάνει τη διαφορά για πολλούς χρήστες, καθώς η δυνατότητα εγγραφής βίντεο ενώ ακούτε μουσική (ή ένα podcast) είναι εξαιρετικά βολική.

Πριν από το iOS 18, κάθε φορά που προσπαθούσατε να εγγράψετε ένα βίντεο με τον ήχο του iPhone να παίζει (τοπικά ή με συνδεδεμένα AirPods/ακουστικά) η αναπαραγωγή ήχου σταματούσε. Το μόνο κόλπο ήταν η εγγραφή βίντεο από την οθόνη λήψης φωτογραφιών κρατώντας πατημένο το κουμπί του κλείστρου, αλλά η ποιότητα του βίντεο δεν ήταν σίγουρα η ίδια με αυτή της ειδικής λειτουργίας.

Τώρα, λοιπόν, η εγγραφή βίντεο θα είναι πιο βολική και λιγότερο απογοητευτική κατά την ακρόαση podcast, μουσικής ή άλλου ηχητικού περιεχομένου στο παρασκήνιο.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button