Κατεβαστε δωρεαν το πακετο της Ελληνικης γλωσσας των Windows 7

Κατεβαστε δωρεαν το πακετο της Ελληνικης γλωσσας των Windows 7Κατεβαστε δωρεαν το πακετο της Ελληνικης γλωσσας των Windows 7 Έχετε αγοράσει ένα υπολογιστή ή ένα λάπτοπ από το εξωτερικό ή σας το έχει κάνει δώρο κανείς και έχει προ εγκατεστημένο τα Windows στα αγγλικά και θα θέλατε να το αλλάξετε στα ελληνικά; Εδώ θα βρείτε αυτό που σας χρειάζεται. Η Microsoft έχει βγάλει ένα πακέτο που έλεγε MUI (σημαίνει Multilingual User Interface) για να αλλάξετε την γλώσσα στα Windows. 

Κατεβαστε δωρεαν το πακετο της Ελληνικης γλωσσας των Windows 7

Το πακέτο αυτό γενικά είναι μεταφραζόμενο από 80% έως 100%. Oι εκδόσεις Ultimate και Enterprise των Windows 7 σχεδιάστηκαν για εταιρείες ή χρήστες που θέλουν να έχουν στον υπολογιστή τους περιστέρες από δυο γλώσσες και για το λόγο αυτό αυτές οι εκδόσεις κοστίζουν πολύ περισσότερο από τις άλλες εκδόσεις. Αυτές οι εκδόσεις μπορούν να εμφανίσουν μενού, παράθυρα διαλόγου, θέματα Βοήθειας και άλλο κείμενο σε 35 διαφορετικές γλώσσες. Η εναλλαγή ανάμεσά τους είναι εύκολη και δωρεάν.

Μα τι γίνετε σε περίπτωση που έχετε έναν υπολογιστή στην αγγλική γλώσσα και θέλετε να το κάνετε στα ελληνικά; Τότε σας έρχεται στη βοήθεια το Greek MUI Pack. Μα πριν να κάνετε εγκατάσταση αυτό το πακέτο πρώτα θα πρέπει να έχετε κάνει εγκατάσταση το Vistalizator το πιο μπορείτε να το κατεβάστε στο άρθρο: Κατεβαστε δωρεαν το Vistalizator

Παρακάτω θα μπορείτε να κατεβάστε το Greek MUI Pack μόνο διαλέξετε την έκδοση που ταιριάζει με την έκδοση του Windows που έχετε εγκατεστημένο στο υπολογιστή σας 32 bit ή 64 bit.

downloadbigx32

downloadbigx64

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of