Το νέο iPhone 7 με κάμερα 3D;

Το νέο iPhone 7 με κάμερα 3D;Όπως ξέρουμε τώρα το νέο iPhone 7 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Παρ΄όλα αυτά οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν στερεύουν. Στο διαδίκτυο έχουνε κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν πως μπορεί να είναι τα iPhone 7. Και αυτό που μας έχει τραβήξει τη προσοχή ήταν το μοντέλο iPhone 7 Plus που έχει διπλή κάμερα στην πλάτη των συσκευών τους.

Το νέο iPhone 7 με κάμερα 3D;

Πολλοί είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το iPhone 7 Plus θα έχει όντος διπλή κάμερα. Μα οι νέες φήμες που έρχονται από το κινέζικο Weibo μας το χαλάνε λίγο. Οι φήμες λένε ότι η Apple έχει αντιμετωπίσει τεχνικές δυσκολίες. Για το λόγο αυτό δεν θα ενσωματώσει διπλή κάμερα στην πλάτη του μεγαλύτερου iPhone 7 Plus ή το iPhone 7 Pro.

Οι φήμες λένε  ότι το νέο iPhone 7 Plus θα έχει μια κάμερα η οποία θα είναι 12 Megapixel. Ενώ ο δεύτερος αισθητήρας θα χρησιμοποιείται για οπτικό ζουμ. Οι εικόνες που διαρρέουν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι θα έχει dual-camera setup. Μα εμείς εδώ στα  Greek Nea πιστεύουμε ότι, αν όντος το νέο iPhone 7 Plus θα έχει διπλή κάμερα, τότε μπορεί να έχουμε και την τεχνολογία 3D. Αλλά πληροφορείς από την Foxconn μας αποθαρρύνουν λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πια.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο άλλο άρθρο, τα νέα για το iPhone 7, το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, δεν αναμένεται να έχουν μεγάλες διαφορές. Η μόνη διαφορά που περιμένουμε, όπως αναφέραμε, θα είναι στο iPhone 7 Plus που θα έχει δυο κάμερες. Παρ΄όλα αυτά, η Apple δείχνει αισιόδοξη και οι πληροφορίες την θέλουν να έχει παραγγείλει 72-78 εκατομμύρια iPhone 7 για φέτος. Αριθμός αυτός που  ξεπερνάει ακόμα και τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τέλος,  εδώ στα Greek Nea κρατάμε ακόμα πολλές επιφυλάξεις, γιατί θέλουμε να σας παρέχουμε εξακριβωμένες πληροφορίες. /Greek Nea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.