Ποιος βάζει τα γυαλιά στην Apple??

Ποιος βάζει τα γυαλιά στην Apple??Αυτή τη φορά, ένας ελληνικής καταγωγής προγραμματιστής, βάζει κυριολεκτικά τα γυαλιά στην Apple με το λογισμικό που δημιούργησε μόνος του, ώστε να εκτοξεύσει τις ικανότητες τουiPhone 5 στα ύψη.

Ποιος βάζει τα γυαλιά στην Apple??

Ο Γιάννης Παπανδριόπουλος μεγάλωσε και σπούδασε στην Αυστραλία, σήμερα ζει και δουλεύει στο Σαν Φρανσίσκο όπου έχει την εταιρία SnappyLabs. Πριν από επτά χρόνια, ο Γιάννης Παπανδριανόπουλος  ανέπτυξε αλγόριθμους που πολλαπλασίαζαν τις δυνατότητες των χάλκινων καλωδίων ώστε να μπορούν να πετύχουν ακόμη και ταχύτητα 100 Mbps.

Και φυσικά αυτό το φαινόμενο της τεχνολογίας θα ξαναχτυπούσε. Αυτή τη φορά με το application SnappyCam κατάφερε να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες του iPhone, επιτρέποντας στον κάτοχο του iPhone 5 να βγάλει συνεχόμενες και σε υψηλή ανάλυση φωτογραφίες. Λεπτομερώς, αυτό το λογισμικό, επιτρέπει τη λήψη 20 φωτογραφιών το δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση που φτάνει τα 8 megapixels, καθώς και 60 καρέ το δευτερόλεπτο με ανάλυση 1 megapixel, γεγονός πού δεν είχε καταφέρει να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στην Espresso:«Το hardware του iPhone 5 είναι εξαιρετικό και απλώς δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως», ενώ όπως παραδέχεται στο προσωπικό του blog για το SnappyLabs, «Είναι ταχύτερη από κάθε άλλη εφαρμογή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ακόμα και του Android και τέσσερις φορές πιο γρήγορη από κάθε άλλη εφαρμογή σε περιβάλλον iOs»

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει με τίποτε άλλο παρά την επιτυχία, καθώς το SnappyLabs έφτασε στην πρώτη θέση του App Store της Apple σε 10 χώρες αλλά και στα κορυφαία 10 σε άλλες 60!

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για το παλικάρι είναι ένα μεγάλο μπράβο, καθώς και ευχόμαστε οι Ελλάδα να συνεχίζει να βγάζει τέτοια παιδιά που θα πάνε την χώρα στην κορυφή.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.